Hur du gör din egen lastbilsförarelock

Hur du gör din egen lastbilsförarelock


Du kan göra dina egna lastbilsförarehatt med ett talesätt, namn eller design rolig företag utan att gå igenom besväret att hitta en hatt tillverkare. Planera vad du vill att din hatt för att se ut och vilken färg du vill att det ska vara. Du kan använda en av flera webbplatser som gör att du kan skräddarsy hatten. Företagen kommer ut hatten för dig och skicka den till dig. Du kan göra dessa hattar för ditt företag, klubb eller bara för skojs skull.

Instruktioner

1 Gå till en webbplats som erbjuder anpassade hattdesign. Du kan hitta dessa webbplatser genom att skriva "anpassade keps" i en sökmotor. Du kan också besöka egna eller Cafe Press (se Resurser).

2 Välj det alternativ som gör att du kan utforma en lastbilsförarehatt. Du bör först bestämma vilken färg du vill hatten vara. Vissa webbplatser har massor av alternativ, andra har ett begränsat urval av bara en eller två färger. Välj den färg som du tycker passar med din design.

3 Ladda upp en digital kopia av en film eller logotyp för den främre delen av hatten, om du bestämmer dig för att du vill ha en. Du måste ha bilden sparas på din dator. När du börjar utforma hatten på webbplatsen, kommer det att finnas en möjlighet att skräddarsy den med din egen konst. Programmet gör det möjligt att flytta bilden runt hatten och storlek på lämpligt sätt.

4 Lägg bokstäver till hatten. Detta kan vara ditt företags namn, ett roligt ordstäv eller slogan. Välj teckensnitt och färg på bokstäver som passar din smak. Se till att ingen av orden är avskurna och att allt är korrekt stavat.

5 Förhandsgranska din design att se till att den motsvarar dina förväntningar. Gör din beställning. Även om många platser inte har en minsta beställnings kommer keps vara billigare om du köper den i bulk. Ha detta i åtanke om du vill beställa hattar för en klubb eller företag.