Hur man reparerar Odyssey Putters

Hur man reparerar Odyssey Putters


Odyssey putters är en av de mest populära märkena putter i alla golf. Dessa putters är välkända för "två ball" putter, som hjälper golfare mer exakt rada upp puttar. Puttern är den mest använda klubban i en uppsättning av golfklubbor, vilket innebär att vid någon tidpunkt i en putter livslängd, kommer någon form av reparation måste utföras. Den vanligaste typen av putter reparationer omfattar byte av putter grepp, som ersätter den putter axeln och justera loft och lie vinklar puttern.

Instruktioner

1 Ta bort den gamla grepp genom att placera putter axeln i en klämma försedd med en gummi last, som skyddar axeln från brott. När säkrade, använd en brukskniv eller liknande rakblad kniv för att skära greppet från axeln.

2 Ta bort den gamla grepptejp genom att skrapa den med verktyget eller rakblad kniv.

3 Rengör axeln med grepp lösningsmedel för att ta bort alla spår av den gamla grepptejp. Wrap ett skikt av lösningsmedels aktiverad grepptejp på de första 10 till 12 inches av klubbskaft.

4 Spray golfklubb grepp lösningsmedel i den nya putter grepp. Var noga med att täcka ventilationshålet på locket på greppet för att undvika att spilla lösningsmedel. Spraya grepp lösningsmedel på det nya grepptejp för att aktivera klibbigheten hos bandet.

5 Tryck greppet ner över toppen av putter axeln. Med putter fortfarande fäst i skruvstycket, tryck greppet ned över hela längden av grepptejp fram till slutet av axeln träffar toppen av putter grepp. Vänta minst en timme innan du använder den nyligen åter grips putter.

1 Ta bort den gamla axeln genom att placera putter axeln i en klämma försedd med en gummi last, som skyddar axeln från brott. När säkrade, använd en ficklampa eller en elektrisk värmepistol för att hetta upp hosel av putter. När epoxi obligationen bryts av värmetillförsel, dra ut axeln av klubbhuvudet.

2 slipa spetsen på den nya axeln för att skapa en yta som kommer att tillåta epoxin att skapa en stark bindning.

3 Applicera epoxi till spetsen av puttern axeln och inuti hosel av puttern.

4 Skjut den nya putter skaft i hosel öppningen. Vrid axeln samtidigt som du trycker ner för att säkerställa en jämn fördelning av epoxi hela hosel.

5 Placera putter på en plan yta för att tillåta epoxin härda och hårdna. Vänta minst en timme innan du använder den nyligen åter shafted putter.

1 Placera putterhuvudet i klämman på putter bockningsmaskinen.

2 Använd putter montering mätaren finns på maskinen för att ställa in loft och lie vinkel önskas.

3 Använd böjnings bar att tillämpa kraft på putterhuvudet. Detta kommer att böja huvudet till den önskade loft och lie vinkel.