Hur Mat marktäckare Weeds

Hur Mat marktäckare Weeds


Få grepp om dina marktäck ogräs genom skiv mulching trädgården med tidningar och kompost. En miljövänliga och miljövänliga ogräs eliminera processen, kan ark mulching användas överallt i din trädgård, gräsmatta eller utomhus landskap där ogräs hotar att ta över. Grönbete som cowpeas och bovete hjälp kväva dessa irriterande och ihållande ogräs. Sprid ett tjockt lager av gödsel över utrymmet och titta ogräset försvinner.

Instruktioner

1 Hoppa starta den mikrobiella processen genom att tillsätta en 5-tums lager av näringsrik kompost ogräset. Denna process stimulerar marklivet och skapar en stark barriär för att förhindra ogräs från att tränga in.

2 Samla gamla tidningar att använda som din bionedbrytbar matta för ogräsbekämpning. Alla storlekar tidningen fungerar för denna process, som är en idealisk återvinningsmetod.

3 Lägg ner fem till tio stycken tidningen på en plan yta, såsom en trädgård bänk. Kontrollera att de är av liknande storlek, så att de har möjlighet att stapla på rätt sätt.

4 Blöt tidningen ordentligt med vatten med en trädgårdsslang eller vattenkanna. plocka försiktigt upp den våta tidningen med båda händerna för att stödja papperet och hindra den från rippning under transportprocessen.

5 Placera den våta tidningen över ogräset. Tryck lätt över den våta tidningen bitar så att de håller sig till ogräset. Låt ytterligare två till tre inches av extra tidningen runt omkretsen av ogräs utrymme för tillräcklig täckning. Du kan aldrig få nog, så oroa dig inte om om för mycket.

6 Toppa den våta tidningen med en två-tums lager av kompost. Se till att tidningen är helt täckt, och lägga till fler om det behövs.