Hur man kamouflage färg

Hur man kamouflage färg


En kamouflagefärg system kan ha en praktisk tillämpning eller helt enkelt vara för estetiska skäl - för att dekorera en ivrig jägare rum, till exempel. Kamouflage innebär att man använder cirka tre huvudfärger och målar fläckar av dem tillsammans för att göra objektet mindre synliga. Oavsett om du måla en vägg, ett klädesplagg eller ditt eget ansikte, kan du följa några steg för att måla din egen kamouflagemönster.

Instruktioner

1 Välj tre färger som ska användas för din kamouflage. Plocka inte alltför många färger. För en vanlig camo utseende, prova olivgrönt, svart och solbränna eller solbränna, brunt och svart. Du kan välja mjukare färger såsom rosa eller blues, om du inte går för en militär eller jakt utseende.

2 Välj en plats att börja måla. Testa effekten av färgen på området först innan man beslutar att måla allt på det sättet.

3 Draw konturerna av diverse former med en penna, markör eller krita innan målning. Du behöver inte följa någon särskild mönster; slumpmässiga former dras på eget ansvar är bra.

4 Välj den lättaste av de tre färgerna och måla former. Oroa dig inte om att måla utanför gränserna, eftersom mörkare färger kommer att täcka upp dem. Låt torka.

5 Välj mediet färg och göra samma sak som du gjorde med ljus färg, målning vad omålad former du vill färglägga. Låt färgen torka igen.

6 Måla i de återstående former med den mörkaste färgen, som täcker eventuella misstag du gjort med de tidigare former. Låt torka och nu har du en komplett kamouflage utseende.