Hur man monterar en platt-TV Inside My Entertainment nisch

Hur man monterar en platt-TV Inside My Entertainment nisch


Montering av en platt-TV inne i en underhållning nisch är lite svårare än bara att montera den på en vägg. Eftersom en underhållning nisch är en infälld nöjescentrum som sitter inne i väggen, är mer mätning krävs för att säkerställa att TV: n kommer att centreras i nischen. Denna uppgift är inte mycket komplicerad, men det kräver vissa verktyg och kunskap om hur man använder dem. På mindre än en timme, kan din platt monteras inuti din underhållning nisch.

Instruktioner

En fast fästet på baksidan av TV: n. Mät avståndet från varje sida av TV: n till motsvarande sidor av berget. Du kommer att använda dessa mätningar för att placera fästet i din underhållning nisch. Ta bort fästet från TV: n.

2 Använd din regeldetektor att lokalisera reglar i väggen inne underhållning nisch. Markera ett "X" över varje tapp.

3 Placera fästet på baksidan inuti din underhållning nisch och att det finns tillräckligt utrymme på varje sida med hjälp av mått du tog i steg 2. Detta för att säkerställa din TV kommer att ha tillräckligt med utrymme för att passa in i nischen. Använd din penna för att markera en liten prick i mitten av varje hål i berget. Dessa märken bör också vara över tapparna.

4 Skruva din mount på väggen genom att skruva in de prickar markerade i steg 3.

5 Fäst TV: n till fästet med hjälp av bruksanvisningen som följer med fästet.