Hur man installerar ledningsstolpar

Hur man installerar ledningsstolpar


En telefonstolpe är ett högt trästolpe som ofta används för att stödja luftkraft och telefonledningar. En annan användning av telefonstolpar är säkerhetsbelysning eller som en bas för en radioantenn. Det finns olika lagar för varje stat när det gäller installation av telefonstolpar och på vilket djup de skulle begravas. Kontrollera med lokala allmännyttiga företag innan gräva för lokalisering av underjordiska ledningar, rör och kablar.

Instruktioner

1 Kontrollera med din stad för att få alla tillstånd som krävs för installation av stolpen och har allmännyttiga företag flaggar var deras tunnelbanelinjer.

2 Ha stolpen levereras till din plats. Ibland telefonbolaget kommer att föra sina gamla stolpar till dig mot en avgift.

3 gräva ett hål som är någonstans från 1/5 till 1/3 längden på stången, beroende på reglerna i ditt område. Detta kan göras med en borrmaskin, en matarskruv eller så kan anlita en entreprenör.

4 Lyft stången med en kran och styra stolpen i hålet. Har två eller tre personer för att hjälpa till att hålla stången stadigt medan någon kontrollerar stången är rak med nivån.

5 Hammer en 2-av-4-av-6 fot ombord på en sida av stolpen i vinkel, sedan hammare annan styrelsen på den andra sidan av stolpen går i den andra riktningen. Dessa nämnder kommer att agera som benen för att hålla stången stadigt och rakt medan jorden lägger sig.

6 Fyll hålet med smuts förrän omkring två fot från toppen av hålet. Låt smutsen sedimentera under minst två dagar. Sedan packa smuts och fylla hålet helt och ta bort de två-gånger-4-av-6 fotstöd.