Hur Trim Boxwoods

Hur Trim Boxwoods


En buxbom tar ofta emot stora svepande gods fyllda med mogna planteringar. Sanningen är att buxbom buskar finns i många landskap som en del av en häck rad samt prov planteringar. En buxbom kräver rutinunderhåll putsning göra många vintergröna buskar för att främja en sund tillväxt och behålla sin form. Rätt teknik beskärning bör användas när beskärning en buxbom så att resultatet är en sund och attraktiv buske.

Instruktioner

1 Välj en gång i slutet av våren när risken för frost är förbi. Sätt på handskar för att skydda händerna under arbetet.

2 Trim döda eller skadade tillväxt från buxbom med ett par bypass klippverktyg. Skär gren tas bort strax under skadan och vid den punkt där en mindre lem ansluter, om möjligt.

3 Ta bort stora gamla lemmar från mitten av buxbom med klippverktyg. Ta ut äldre tillväxt så att luft kan cirkulera inne i buxbom och främja bladtillväxt längs grenarna inne i busken.

4 Trim vinter bränna eller värmeskador från förra sommaren. Klippa bort tips av gula eller döda lemmar med bypass klippverktyg.

5 Forma buxbom övergripande för att upprätthålla den önskade formen. Trimma långa skott och grenar för att upprätthålla en häck, rund eller fyrkantig form som önskas i landskapet.