De bästa tapetsering idéer över en spis

De bästa tapetsering idéer över en spis

De bästa tapetsering idéer över en spis

Eldstäder tenderar att bli stora kontaktpunkter i bostadsutrymmen, och även om de är vackra och kan tjäna ett syfte i att värma ditt hem, kan de vara svåra att införliva i en utsmyckning system. Oavsett om din spis är centrerad i en stor härd är omgiven av golv till tak sten eller har en skrymmande mantel, det finns många idéer för att dekorera ovanför spisen.

TV-apparater

Platt-TV har tagit över från röret TV-apparater och på grund av deras mindre dimensioner, är det möjligt att visa platta skärmar i tidigare tabu platser. Eftersom eldstäder tenderar att vara framstående platser i familjen och vardagsrum, är det vettigt att placera din platt-TV ovanför spisen. Antingen bygga på en TV skåp ovanför manteln, eller helt enkelt väggmonterade TV: n.

Foton och konstverk

Visar bilder eller konstverk ovanför en eldstad skapar en slående brännpunkt i ett rum. Om du har en enda, stor eller inramat foto, placera den på manteln så att den lutar mot väggen. Gruppera flera bilder eller delar av teckningen tillsammans är också en trevlig utsmyckning idéer för eldstad. Antingen använda matchande ramar eller använda ramar som är från samma färg familj. Ramarna kan vara olika storlekar eller de kan vara enhetliga. Ordna ramarna på manteln så att de lutar mot väggen, eller hänga ramarna på ett enhetligt mönster ovanför spisen.

speglar

Speglar skapa en illusion av mer utrymme, och de bidrar till att lysa upp ett rum eftersom de reflekterar ljus. Placera en stor, dekorativa spegel ovanför en eldstad kan skapa en slående brännpunkt i rummet. Antingen står spegeln på mantel och luta den mot väggen, eller hänga den på väggen ovanför manteln. Accent spegel med några tavelramar, en ny anläggning eller en vas med blommor.

Holiday Decorating

Under helgerna, dekorera utrymmet ovanför en eldstad med grönska längs mantel och hänga en krans ovanför. Placera ljus i olika höjder på mantel tillsammans med grönska för att skapa en slående landskapet nedanför kransen. Att införliva inramade foton i din semester spis dekorationer, använda kompletterande ramar att visa upp semesterbilderna från tidigare år. Antingen luta ramarna mot väggen, eller spika dem på väggen i ett enhetligt mönster ovanför mantel.