Idéer för sovrum Lofts

Idéer för sovrum Lofts


I ett hus där utrymmet är ett minimum, kan du konvertera en av de lediga rum i ett sovrum loft för att maximera din sovplats. Ett sovrum loft är perfekt för syskon som delar ett rum. Ett sovrum loft är också perfekt om du äger ett loft i stället för en traditionell hem. Ett sovrum loft kan ge dig den personliga integriteten som du behöver.

rumsavdelare

Lägg rumsavdelare för att ge välbehövlig integritet för sovrummet loft. Välj färdiga rumsavdelare med gångjärn så höga som 6-8 fot för att möjliggöra vissa naturliga ljuset in i området. Använd draperier, nät eller Shoji skärmar upphängda på kablar från taken. Det är bra om denna typ av rumsavdelare är att du kan lämna den öppen tills företaget kommer att besöka; Dra för gardinerna och skärmar för att dölja din säng när gästerna anländer. Köp en rumsavdelare som har hjul så att du kan flytta runt. Det finns rumsavdelare där en sida kan du sätta böcker eller använda som lagring, medan den andra sidan är platt där du kan hänga bilder eller konstverk. Den här typen av delare ger triple plikt: det ger integritet, lagring och en plats för att visa bilder.

loftsäng

Använd loftsängar att maximera utrymmet. Två personer kan dela loftsäng; en kan stanna på toppen, medan den andra förblir vid bottnen. Det finns olika stilar att välja mellan för att passa dina behov. Välj en loftsäng med en inbyggd skrivbord och lagringsutrymme, så att det finns en plats för att studera eller med hjälp av en dator och för att lagra saker. Placera loftsäng mot väggen eller i en vinkel för att möjliggöra ett fritt flöde av trafik. Använd alla hörn och sidor av loftsäng för maximal effektivitet.

Säng upp Hög

Sätt din loftsäng högt. Detta skulle vara perfekt för ett litet sovrum eller en studio som har högt i tak. Använd den övre delen av väggen för att bygga en plattform eller loft med hjälp av träbjälkar och plywood. Bygg eller anslut en stege för enkel åtkomst. Placera madrassen på plattformen utan att använda någon sängram. Madrassen ska ligga plant på toppen av plattformen. Måla väggen röda, eller vilken färg som kan göra sängen avta, så att det inte är alltför överväldigande. Lägg till konstnärlig känsla genom att måla färgglad grafik på väggarna (se bild). Denna typ av sovrum loft kan maximera utrymmet genom att frigöra golvytan för andra viktiga saker som ett skrivbord att arbeta på eller en matplats och stolar för att underhålla dina vänner.