Hur man skapar en Cottage Style Decor

Hur man skapar en Cottage Style Decor


Lantlig inredning är blir allt populär i dagens moderna hem. Denna typ av design och inredning är inte längre begränsad till stugorna, men har blivit relevant i staden och förortslivet också. Att föra känslan av en lugn stuga i en positiv livsstil ger den perfekta oasen när de återvänder hem i slutet av dagen. Införandet av ljusa färger och bekväma möbler skapar en luftig atmosfär passar för de flesta alla hem. Skapa lantlig stil inredning i ditt eget hem är enkelt.

Instruktioner

1 Välj möbler. Välj möbler som inte är alltför over-the-top. Köp möbler som kommer att skapa en ljus och luftig känsla i stället för att tynga ner rummet. Ett bra val för möbler i en lantlig stil hem är flätade. Overstuffed, bekväma soffor och stolar med ljusa tyger är också goda idéer. Gå inte galen med kuddar eller några andra verktyg. Hålla saker snyggt och enkelt. En slip överdrag vanligt tyg sträckte sig över en gammal soffa är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att uppdatera din befintliga möbler i den nya stugan stil.

2 Accessorize rummet. Tänk årgång när du handlar för lantlig stil. Inte spendera en förmögenhet. Besök loppmarknader och garage försäljning att hitta intressanta, tidlösa tillbehör som kommer att lägga karaktär till ditt rum. Inte allt du köper måste vara i perfekt skick. Lite slitage är ofta det som gör lantlig inredning så unik. Ett chip av färg här och där är ingen stor sak.

3 Håll fönster behandlingar enkel. Lantlig inredning efterlyser fönster som inte är alltför dekorativa. Köp vita eller beige rena gardiner att drapera från vardera sidan av fönster. Använd inte mörka färger eller något som kommer att distrahera från det naturliga ljuset kommer in från naturen.

4 Måla väggarna en ljus färg. Oftast kommer du att se beige eller vitt på väggarna i ett rum som använder lantlig stil. För något extra, till ljusblå eller gula ränder på väggarna. tappning hänger bilder som kompletterar de färger som används i hela rummet.

5 Ta in några växter. Växter har en naturlig förmåga att Bättring luftkvaliteten i ditt hem. Inte bara kommer du andas bättre, men ditt rum kommer att få en mjuk estetik som är härligt lätt på ögat.