Hur man startar ett Barnvakt Business för tonåringar

Hur man startar ett Barnvakt Business för tonåringar


Tonåringar som bor i områden med massor av små barn kommer snabbt att märka att barnvakter är i hög efterfrågan. Barn så unga som 12 år gammal kan lagligt börja barnvakt i de flesta stater, och de flexibla timmar efter en barnvakt jobb passar oftast väl in i någon tonåring schema. Starta en barnvakt företag lär tonåringar om att hantera ekonomi, marknadsföring och tillhandahålla tjänster av hög kvalitet.

Instruktioner

1 Prata med dina föräldrar om din önskan att starta en barnvakt företag. Se till att de är OK med dig barnvakt och diskutera eventuella begränsningar som de kan ha, till exempel hur sent du får vara en barnvakt jobb. se även om de är villiga att ge transport till och från arbete eller om föräldrarna till barnen kommer att behöva transportera dig.

2 Ta en barnvakt klass. Även om du har viss erfarenhet med barn, kommer föräldrarna att vara mycket mer benägna att anställa dig som en barnvakt om du har avslutat en kurs om hur man tar hand om barn och hantera eventuella nödsituationer som kan uppstå.

3 Samla namn och telefonnummer till ett fåtal personer som kan vara referenser för dina barnpassning färdigheter. Se till att de inte har något emot att kallas av potentiella kunder. Om du aldrig har gjort någon barnvakt förut, försöka hitta en familj som kommer att låta dig hjälpa till att ta hand om sina barn när de är hemma så att du kan få lite erfarenhet. frågar då föräldrarna om du kan använda dem som referens.

4 Prata med andra tonåringar i ditt område som barnvakt för att ta reda på vad den genomsnittliga lönen är. Du kommer att vilja ställa in hastigheten så att det liknar vad andra barnvakter avgift. Överväga att ta ut mer jobb när du kommer att ta hand om mer än ett barn.

5 Gör flygblad som beskriver dina barnvakts kvalifikationer. Inkludera ditt namn, telefonnummer, eventuella certifieringar du har, hur länge du har barnvakt, och barnens ålder du är intresserad av att ta hand om. Du kanske också vill inkludera på flygblad allmänna gånger när du är tillgänglig, såsom vardagskvällar, helger och röda dagar eller helgkvällar.

6 Skicka dina barnvakt flygblad på platser där föräldrar kommer att se dem. Vissa alternativ är allaktivitetshus, simbassänger och kyrkor. Fråga alltid en anställd innan du skickar ett flygblad som helst. Du kan också dela ut flygblad till familjer som du känner som har barn och be dem att ge flygblad till andra föräldrar som kan vara intresserade av att anställa dig.