Hantverk med Solo plastmuggar

Hantverk med Solo plastmuggar


Om du är en lärare som råkar göra hantverk projekt varje så ofta, vet du att namnet på spelet är leveranser. Spara upp yoghurtkoppar, stanniol och pappershandduksrullar är en självklarhet för farkosten lärare. Om du befinner dig med ett överflöd av Solo plastmuggar, kan du utföra flera olika hantverk projekt. Oavsett om det är för en semester eller bara för skojs skull, kommer dessa soloprojekt upptrappade du tills du hittar en ny post i överflöd.

lätt boll

Detta projekt är ofta sammanställt för det är sportlov, men det kan verkligen göras när som helst på året. Med hjälp av 50 nio uns Solo klara plastmuggar, 2 set av 50 mini-ljus, en borr, ett band och en häftapparat, kan du skapa en boll av ljus att hänga utanför ditt hem. Skapa en cirkel med 12 koppar sida vid sida genom att lägga ner dem horisontellt på ett bord (öppningarna i varje kopp pekar utåt); häfta ihop dem nära läppen av kopparna. Skapa sedan en rad av 9 koppar med samma metod att lägga dem horisontellt och häftning dem tillsammans. Fäster raden av 9 koppar till raden av 12 genom att lägga den på toppen av raden av 12 och häftning av kopparna tillsammans. På toppen av raden av 9, skapa och fästa en rad med 4 koppar. Du har gjort hälften av lätt boll. Upprepa dessa steg för att göra den andra halvan av den lätt boll. Sätt 2 mini-lampor i varje kopp genom reda ut ditt ljus i en lång sträng, skära ett litet hål i botten av varje kopp och hålla 2 lampor manuellt i botten av varje kopp. Med 2 strängar av 50 lampor vardera, kommer detta att fungera perfekt med dina 50 koppar. Staple de två halvorna. Fäst bandet till bollen, koppla in ljuset, och du har en Solo kopp lätt boll.

Vävning

Yngre elever som bara lära sig att väva kan använda Solo koppar för att hjälpa dem att bevara en trevligt även formulär. Projektet kräver garn och två 454gr. plast Solo koppar per elev. En av kopparna kommer att fungera som insatserna (ekrar) av vävning, och den andra kommer att vara en ram för att hjälpa forma korgen. Att väva, tråd garnet över och sedan under plast stakes. Använd alla färger av garn du tycker passar och låta barnen använda pärlor eller andra utsmyckningar de önskar. Detta kommer att leda till en vackert vävda korgen i form av en Solo cup.

Valentine Treat Cup

Med hjälp av en bit papper och dina färdigheter, kan du förvandla en enkel Solo bägaren i ett professionellt utseende Alla hjärtans dag present. Skriv ut på kartong en design med olika hjärtan och former. Skär ut formen i papper som gör det möjligt för människor att se de godsaker som är inne. Wrap och tejpa kartong runt koppen och fyll koppen med kräppapper. Du kan sedan fylla koppen med vad behandlar du önskar och avsluta dem med ett guld band.

Asian Dragon Puppet

Med hjälp av en Solo cup och några lättupphandlings hantverk, kan du skapa en drake marionett för den asiatiska nyåret. Du behöver tre 1-tums pom-poms, två 1/4-tums plast jiggly ögon, gul och röd filt, 2 silver skiv paljetter, en piprensare, 2 små guldklockor, färgstarka omslagspapper och klibbig lim. Pom-poms är uttagen att hålla ögon och näsa ovanpå Solo Cup, klockor och piprensare fungerar som antenner, och omslagspapper fungerar som svansen och tänder. Filten skares i öronen och tungan, de jiggly ögon är ögonen, de paljetter är näsborrarna, och limmet håller ihop allt. Detta projekt är både kulturell mångfald och söt att titta på efteråt.