Pappers Bunting Crafts

Pappers Bunting Crafts


Papper sparv är ett trendigt och billigt sätt att dekorera ditt hem när som helst på året. För att skapa sparv, klipp ut flera pappersark i någon önskad form, även om trianglar är den vanligaste. Pappersbitarna sedan antingen sys på ett snöre eller fäst med hjälp av dekorativa gem eller klädnypor. Häng färdiga sparv att klä upp din mantel, fönster eller porslin skåp.

när som helst Bunting

Eftersom sparv är så lätt att skapa, hänga en speciell sparv meddelande för att fira en födelsedag, jubileum eller att helt enkelt säga god morgon. Välj ett papper som du vill. Alternativen är scrapbookpapper, kartong eller kraftigare papper. Räkna antalet bokstäver i ditt meddelande och klipp ut att många trianglar. Till exempel, om du vill laga en speciell frukost och hänga "God morgon" sparv, skär sedan 11 trianglar slut på papper. Skriv en bokstav på varje triangel. Häng en bit garn, band eller garn varhelst du önskar att hänga sparv. För detta exempel, över ett fönster nära frukostbordet är ett bra alternativ. Använd dekorativa klädnypor eller gem att hänga dina trianglar på strängen.

Christmas Bunting

Istället för att köpa vintergröna för drapering över manteln och fönster i år, skapa ditt eget jul sparv. Klipp snöflingor slut på papper och fäster tydlig sträng med vita klädnypor. Skär covers på gamla julkort i triangeln former och klämma dem på jultema band med röda och gröna klädnypor. Skapa ett meddelande genom att skära en bunt jul scrapbookpapper i 14 julgranar och skriva "Merry Christmas" på trädet utskärningar. För en extra dekorativ touch, placera julklistermärkear på topparna av klädnypor.

alla hjärtans dag

Bunting för Alla hjärtans dag är särskilt lätt på grund av tillgången på hjärtformade doilies. Köp ett par förpackningar av papper hjärta doilies i olika färger och storlekar. Klipp dem till rött, rosa eller vitt band med röda klädnypor. Om du har en symaskin, kan du skapa gårdar och gårdar av sparv med en raksöm att sy doilies i en linje, en efter en. Häng sparv i hela huset.

höst Bunting

Dekorera till hösten med naturen inspirerade papper sparv. Skär former av löv, pumpor, cornucopias och majs av rött, orange, gult och brunt papper. Använd omålade klädnypor och hänga på garn för en naturlig look. Lägga till ett meddelande, såsom "Ge tack", "Welcome Fall" eller "Happy Thanksgiving." För extra tecken, klippa vissa nyligen fallna löv och torkad majs skal till sparv.