Hur man rengör och återställning natursten uteplatser

Hur man rengör och återställning natursten uteplatser


Natursten uteplatser är typiskt konstruerade av mycket hållbara kiselhaltiga stenar. En droppe saltsyra eller vinäger i en dold hörn av oförseglade sten kommer mattades och bubbla omedelbart om stenen är inte kiselhaltig. Veta skillnaden ger dig möjlighet att köpa specifika rengöringsprodukter. Annars är det nödvändigt med en mjuk borste, blekmedel och en väsentlig mängd eller vinklad fett för att rengöra sten uteplats.

Instruktioner

1 Blanda en lösning av en del blekmedel till en del vatten. Fyll en sprayflaska med lösningen. En blek rengöringsmedel, såsom badrum rengöringsmedel, kan vara substituerad, men de har typiskt ett lägre förhållande av blekmedel till vatten.

2 Spraya stenar tills de är ordentligt fuktig. Startar i ett hörn som är ur vägen för att testa lösningen.

3 Skrubba med en hård borste tills vätskan börjar mörkna och verkar smutsiga. Skölj noga och inspektera stenen. Sluta använda hårda borste och byta till en mjuk borste om stenen börjar visas urholkad eller repad. Fullborda återstoden av uteplats och skölj strukturen noggrant. Låt torka i 24 till 48 timmar.

4 Spraya ytan av uteplats med en konkret sealer med hjälp av en pump spruta. Håll munstycket 12 inches från ytan av stenen med munstycket inställt på ett brett spray. Spraya med bred, även stroke tills ytan är fuktig med sealer.

5 Borsta sealer i stenen med en bred-headed kvast.