Information om Thetford Camper Toilet

Information om Thetford Camper Toilet


Thetford är ledande inom tillverkning av toaletter för bärbara, camping, marin och husbil användning. Thetford Corporation med bas i Ann Arbor, Michigan, och dess sortiment av toaletter och andra sanitetsprodukter säljs över hela världen. Med en stor inventering av speciella konstruktioner är Thetford kunna erbjuda en toalett för nästan alla situationer.

Historia

Thetford har banat väg för utvecklingen av camping toaletter sedan 1960-talet. År 1964 införde den första låg profil toalett för RV campare, liksom den första permanenta toaletten modell för RV campare. Inom två år, 1966, Thetford skapat en lågvatten använda toaletten för att mer adekvat möta behoven hos resenärer. Under 1970-talet introducerade Thetford innovationer som den första plast husbil toalett, icke-splash förvaringstank och elektriska spola portabel toalett. Sedan 1980-talet har Thetford fokuserat på att utveckla ny teknik och uppgraderingar av befintliga toalettmodeller, samt att ge en mer bekväm och miljövänligt sätt att göra sig av husbil toalettavfall. Dessa uppmärksamhet till små detaljer är en av anledningarna till Thetford fortsätter att leda fältet industrin.

permanenta Toaletter

Thetford erbjuder två primära kategorier av toaletter: permanenta och bärbara. Permanenta toaletter är utformade för att passa RV campare, fartyg eller en hybrid konstruktion kallas kassett toaletter. RV camping toaletter är i allmänhet utformade för komfort, medan marina toaletter betona en premie på vatten bevarande. Permanenta kassett toaletter erbjuder bekvämligheten av RV campingtoaletter, men kan vara bekvämt passa in i mindre utrymmen som en bärbar eller marin toalett. Säte för en kassett toalett svänger på permanent ram för att minimera dess lagringsstorlek, som sedan kan vridas igen till full storlek under användning.

portabla toaletter

Thetford fokus på portabla toaletter är att förse husbil med en sanitets alternativ när permanenta toaletter är inte trolig. Till exempel har många permanenta camping toaletter förlita sig på elektricitet för att fungera. Men i vissa fall antingen en campingplats har ingen makt eller i händelse av en storm, kan husbil förlora makten helt och hållet. I dessa situationer kan en portabel toalett campare ett alternativ som inte kräver el för att spola avfallet. Portabla toaletter är speciellt utformade för att vara sanitära och uppdelade för enkel montering och rengöring. Portabla toaletter ger också husbilen flexibilitet att använda när tält camping eller båt på en sjö.

alternativ

Thetford riktar sina utvecklingsresurser till att underlätta för sina kunder. När en sådan funktion är att det finns flera spola options toaletter. På low-end av sortimentet, Thetford erbjuder toaletter som inkluderar både en manuell hand flush och pedal flush alternativ. De flesta mitten-tier produkter har även pedalen spola alternativ, men en high-end alternativ finns. I den dyraste raden av Thetford husbil toaletter är den elektriska tryckknapp flush. Medan en pedal flush tillåter en husbil en handsfree-alternativ för renlighet och bekvämlighet, minskar tryckknapp flush chanserna för en trasig klaff och ger en mer kraftfull flush alternativ.

Rengöring

Ett stort problem när man överväger en husbil toalett är förmågan att hålla den sanitära och ren. Thetford designar alla sina produkter för enkelt underhåll och säljer också en särskild linje av tillbehör för att göra rengöring särskilt lätt. Förutom att hålla tank deodoriserande och rengöringsprodukter, Thetford säljer också en miljövänlig linje av produkter som är utformade för att bryta ner toalettpapper avfall för lättare omhändertagande och har mindre påverkan på miljön.