Den typiska storleken på en garderob Pole

Den typiska storleken på en garderob Pole


En garderob polen är ofta den främsta hängande bar i en garderob, som används för att hänga kläder. Det finns hyllor och lådor för andra typer av garderob objekt som lådor, böcker och sportutrustning. Men tar garderoben polen på sig ansvaret för att hänga upp allt från kostymer till blusar.

Sovrummet garderoben Pole

En typisk sovrummet garderoben polen hängs på en minsta höjd av 45 inches. Dessa stolpar kan passa skjortor, jackor och andra tillbehör som band och handdukar på hangarer. Denna höjd ger användaren tillräckligt utrymme för att hänga precis vad som helst utan att det drar över golvet nedanför. De flesta stavar sträcker sig hela vägen över garderoben från sidoväggen till sidoväggen, installeras på cirkulära konsoler skruvas i varje sidovägg. Stöd är också monteras på den bakre väggen som sträcker sig fram för att bära vikt i centrum av stavar över 34 inches lång. En stöd var 34 inches är en allmän riktlinje för att hänga stavar.

Dubbla Stacked Rods

I vissa walk-in eller moderna garderober är indelade i två eller tre sektioner. Man har en hängande klädstång, den andra har hyllor för tröjor, shorts och kläder som inte hänger. I detta fall är garderoben stavar hängde på två höjder, är en 40 inches och den andra är 80 inches från golvet. Stavarna kan vara valfri längd. Eftersom stavarna dubbelt staplade passar dubbelt kläder i ditt utrymme.

Tall Garment hängande stavar

I vissa garderober krävs en lång plagg stav att hänga upp klänningar och långa trenchcoat. Dessa stavar hänga på 60 eller 65 inches, och för mycket långa kläder, 72 inches från golvet. Stavarna kan hänga bara ett fåtal plagg eller flera kostymer och klänningar, så längden beror på hur många långa plagg ägaren har. Ibland är dessa stavar är en fot lång, andra gånger de sträcker sig hela vägen runt garderoben.

Hängande stav längd konventioner

Det finns vissa konventioner för hängande stav längd. Om du hänger upp en stav, utforma en garderob eller behöver några råd, anser dem när du gör upp ditt sinne. De flesta kläder bara ta upp en tum av stavlängd, vilket innebär att en särskild beräkning av längden ganska lätt förutsatt att du vet hur många kläder du äger. Om du hänger rockar, tar varje objekt upp till fyra inches av klädstång längd.

Diameter

Diametern på en klädstång är 1 1/4 inches till 1 5/8 inches. Detta är för trä styr garderob stavar passar i traditionella stödfästen. Det finns också metall garderob stavar utformade för tunga laster som tröjor eller enhetlig hängning. Det är något tunnare metall garderob poler som är runt en tum i diameter; deras diameter är mindre men stången bär samma last som trä dymlingar.