Produkter för Refinishing Räknare

Produkter för Refinishing Räknare


Räknare finns i många utföranden och kan vara tillverkade av olika material, inklusive sten, betong, glas, granit, täljsten, rostfritt stål, kakel, trä och laminat. Vissa bänkskivan material, inklusive sten, betong och täljsten, inte kan lackeras i traditionell bemärkelse, men kan förbättras genom slipning ytan för att avlägsna mindre repor. Att framgångsrikt refinish en räknare, produkter finns tillgängliga som är formulerade specifikt för de olika bänkskivan material som används idag.

polyakryl Beläggning

För laminat räknare, är en polyakryl beläggning ett alternativ för reparationslackering. Polyakryl beläggningar, som är vattenbaserade, ger motståndskraft mot nötning på dina diskar. Beläggningen appliceras bäst med en rulle eller liten skum borste, med flera lager vanligtvis behövs. Polyakryl beläggning produkter är glänsande, med tillsatser i produkten som bidrar till att skapa en matt utseende. Mellan varje skikt, att slipa ytan lätt med en 220-grit sandpapper ge bästa finish.

akryl Beläggning

Granit i allmänhet skapas med akryl ytbehandlingar som skapar en tunn barriär mot vatten, andra vätskestänk och fläckar. Granit är naturligt porösa och kommer att absorbera fläckar, inklusive färgade vätskor såväl som fasta ämnen som inte är snabbt rengöras. Genom användning kommer acryclic beläggningen på granit börjar tunn och bära bort. Ytan, dock kan lackeras genom att applicera en flytande akrylbeläggning. Använd en luddfri trasa för att applicera flera skikt, lämnar en timmes torktid mellan skikten. När rätt finish uppnås, använda en icke-slipande trasa för att torka disken.

Alifatisk Akryl Polyuretan

Alifatisk akryl polyuretan är en flytande produkt som kan användas på många motytor, och det är espcially effektiva när de appliceras på trä eller laminat. Alifatisk akryl polyuretan är en blandning av färgat harts med en katalysator. När de blandas ihop, börjar produkten att hårdna. Det sprutas på en rengjord och slipad motyta, där det formar den gamla disken. När det är torrt, kommer räknaren vara icke-porös, så att du inte behöver vara oroliga fläckar och spill missfärgning ytan.

Createastain

Createastain, som är ett vattenbaserat fläck, kan användas för att refinish glasliknande ytor såsom keramiska plattor och porceleain. Det kan också användas för att ändra utseendet på laminat räknare, vilket ger dem utseendet av marmor eller granit. Räknare måste lätt slipas och primas innan Createastain tillämpas. En faux svamp är det bästa sättet för tillämpning och olika färger kan tillsättas i steg för att skapa en mångfärgad look.