Anvisningar för en delad dos av Frontline Plus

Anvisningar för en delad dos av Frontline Plus


Frontline Plus är en viktig del av att skydda din hund eller katt mot loppor. Om din hund eller katt går regelbundet ute i gräset och buskar, han kunde lätt pickup loppor. Detta gäller särskilt under de varmare årstiderna. Fastän loppor medicinering är viktig i ditt husdjur vård, kan det vara dyrt. Köp Frontline Plus i bulk för att spara pengar; du kommer helt enkelt att ta lite extra tid att spotta doseringen.

Instruktioner

1 Bestäm storleken på din hund eller katt. Frontline Plus doser justeras för att behandla hundar och katter av olika vikter. Stå på en skala och väga dig och sedan stå på vågen håller din katt eller hund. Subtrahera din vikt från vikten av både dig och din hund eller katt tillsammans. Detta kommer att ge dig vikten av ditt husdjur. Har din hund vägs av en veterinär om det är för stort för att plocka upp.

2 Bestäm exakt dosering för varje pund av din hund eller katt. Fördela högsta vikt för förslagen doserings och dela det med flaskan storlek. Detta kommer att ge dig mängden läkemedel i milliliter (ml), som behövs för varje pund av din hund. Till exempel, är ett storleksintervall 0-9.98kg. Dividera 44 av den föreslagna dosen storlek 0.67ml.

3 Applicera mängden läkemedel som fastställs i föregående steg för att din hund eller katt med en spruta.