Hur man rengör golvplattor med en maskin

Hur man rengör golvplattor med en maskin


Rengöring klinkergolv på händer och knän tar timmar och resulterar i ömma knän och en värkande rygg. Försök istället rengöra golv med en maskin avsedd för hårda ytor. Hyr en industrimaskin i en järnaffär eller köpa en av de många bostads maskiner tillgängliga. De flesta kakel städmaskiner arbetar med rengöringsprodukter och omrörare eller genom en tillämpning av ånga.

Instruktioner

Omrörare Typ Cleaners

1 Dammsug eller sopa dina golv att ta bort skräp. Vissa städare har en vakuum alternativ inbyggd så att du inte behöver två separata maskiner.

2 Fyll rent vatten tanken med vatten och rengöringsmedel, enligt tillverkarens anvisningar.

3 Välj rengörings alternativ du vill (de flesta modeller har en switch som växlar mellan lövträ, marmor eller kakel). Börja i hörnet av rummet längst bort från utloppet och slå på maskinen. Flytta maskinen över golvet långsamt i en fram och återgående rörelse tills hela rummet är ren.

4 Töm smutsigt vatten från återvinningstanken i ett handfat och skölj ur tanken. Om rengöring ett stort område, kan du behöva tömma tanken och fyll på rent vatten tanken under rengöringsprocessen. När du är klar, skölj båda tankarna och förvara maskinen.

5 Fäst injekteringsbruk eller borst bilagor till fästslangen. Sätt på maskinen. Tryck på avtryckaren kontroll för att frigöra rengöringslösning på din injekteringsbruk, och skrubba med hjälp av fäst. När du är klar, töm kamrarna och skölj som anges i steg 3.

Steam Rengöringsmaskiner

1 Dammsug eller sopa dina golv enligt anvisningarna i avsnitt 1.

2 Fäst en ren microfiber pad till undersidan av ånga renare om man använder en.

3 Fyll vattenbehållaren med varmt vatten och anslut maskinens sladd i väggen. Vänta i minst en minut för att låta vattnet tid att värma upp.

4 Flytta ångtvätt över ditt golv medan du trycker på avtryckaren ånga. Gå långsamt och börja i hörnet längst bort från utgången.

5 Ta bort mikroplattan när du är klar och kassera det eller tvätta det, beroende på typen. Töm eventuellt kvarvarande vatten från vattenbehållaren innan förvaring ångtvätt.