Vad är korrekt sätt att bära en Bolo Tie?

Vad är korrekt sätt att bära en Bolo Tie?


Bolo band, den officiella slips Arizona och New Mexico, blivit populär över en bredare svep i USA nu och då. Dessa enkla tillbehör består i huvudsak av en sladd draperad runt halsen och en dekorativ reglaget. Ibland ändarna av sladden tippas med tofsar eller metallhöljen.

Klassiska Bolo Look

Vad är korrekt sätt att bära en Bolo Tie?


Dessa västerländska klassiker har prytt halsen på verkliga och låtsas västerlänningar, både manliga och kvinnliga, sedan artonhundratalet. Enligt Rocky Mountain Western, det finns ingen rätt sätt att bära en bolo, eller bola tie. Men här är några ser du kan se i det tjugoförsta århundradet. Traditionellt bolo band bärs precis som tyg band med glid snugged upp under kragen på en knapp upp skjortan. Detta ser ganska dressy och formella, och är mycket lättare att uppnå än Windsor knut som krävs för en sidenslips. Om detta är det utseende du vill, överväga längden på sladden på din tie, eftersom en mycket stor person kommer att ha en längre slips än en liten person. Rocky Mountain Western föreslår en längd som sätter trådändarna ca 4 inches under bröstbenet. De dekorativa tips ibland med på ändarna av linorna kommer att vara synlig på din skjorta front, utan att komma i vägen för bältet.

samtida Variationer

Vad är korrekt sätt att bära en Bolo Tie?


Eftersom det inte finns strikta regler för att bära bolo slipsar, män och kvinnor som tar tycke för stil kan gärna bära dem men de vill. En huvud avsteg från den traditionella stilen är vilken typ av tröja att bära under försöket. En T-shirt är bara bra i dessa dagar, även om oavgjort kommer att se mer ut som ett halsband. Kanske om det har en unik handgjorda sladd, skulle du inte vill gömma den under en krage. Även om du håller med en krage skjorta, behöver du inte tätt reglaget upp nära halsen. Du kan stationen där det behagar dig på sladdarna.

Ingen Cowboy titta här

Vad är korrekt sätt att bära en Bolo Tie?


Eftersom en bolo tie är en sådan elegant och enkelt sätt att visa en dekorativ sten, carving eller fossil, gärna att avvika från den cowboy ser helt och använda grundläggande slips mekanism för att skapa din egen look. Leveranser för att bygga din egen bolo band är lätt tillgängliga på nätet.