Homeopatiska läkemedel för viktminskning

Homeopatiska läkemedel för viktminskning


Gå ner i vikt i allmänhet hör ihop med att upprätthålla en hälsosam kost och följa ett strikt träningsprogram. Denna process kan kompletteras med homeopatiska läkemedel som kan hjälpa individer gå ner i vikt genom att lugna cravings och förbättra ämnesomsättningen.

Aloe

Generellt finns som en gel för att läka sår, är aloe också känd för sin förmåga att producera tarmrörelser och rena kroppen, vilket är användbart under viktminskning.

grafiter

En kraftfull åtgärd för personer som har en konstant känsla av hunger samt för kvinnor i klimakteriet, kan grafiter förbättra matsmältning och ämnesomsättning. Grafiter kan tas mellan måltiderna för att minska suget.

Calcarea Carbonica

En kraftfull naturläkemedel stimulerande används för att kontrollera cravings och lugna nerverna, kan Calcarea carbonica öka ämnesomsättningen i samband med bantning.

Ignatia

För känslor av ångest och nervositet när bantning, kan Ignatia minska spänningar och överätande, särskilt godis.

rävkaka

Många dieters använder rävkaka, särskilt de som tenderar att FROSSA i mat och dricka. Rävkaka lugnar den intensiva längtan efter mat och sätter individen till mods.

Lycopodium

Fastigheter i Lycopodium kan inducera metabolismen att arbeta snabbare och med levern i produktionen av galla. Lycopodium är speciellt för personer som vill ha godis.