De bästa husbyggnad typer

De bästa husbyggnad typer


När det gäller att bygga ett hus, de nyaste byggmetoder är inte nödvändigtvis den bästa, även om överväganden såsom energieffektivitet och miljöansvar kan behandlas bättre av de senaste innovationerna inom byggbranschen. Det bästa husbyggnad typ för din familj beror på ett antal enskilda faktorer, inklusive din plats, din vision, och din budget

Wood Frame Construction

De bästa husbyggnad typer


Träram hus är den gyllene standarden för den amerikanska byggbranschen. Byggare är mest bekant med denna typ av konstruktion, och material är lätt tillgängliga. Huvudkomponenten i trä ramkonstruktion - trä - är en förnybar resurs, med regler för skörd inriktad på att bevara skogsmark för fortsatt användning. De flesta hus stilar lämpar sig för trä ramkonstruktion, och eftersom det är så vanligt, är det en av de mest ekonomiska vanliga konstruktionstyper. Alltför vanligt för ditt drömhus? Tänk dig en trästomme hus. Den tunga, kvadrat timmer - eller stockar - typiskt för korsvirke ge ett hus ett rustikt utseende. En nackdel med trä eller timmer inramning är materialets känslighet för termit skador.

ICF Construction

Isolerande konkreta former (ICF) är det viktigaste elementet i denna typ av konstruktion. Förmodligen en bättre metod än trä inramning, ICF garanterar maximal energieffektivitet i den resulterande strukturen. Formulären själva är gjorda av styv polystyrenskum som tjänar som en form för betongen under gjutning och härdning, blir då en integrerad del av huset strukturen, vistas i stället för att lägga till värmeisolering till betongväggarna. De isolerande formerna kommer i paneler, plankor, och block, och är anpassningsbara till många hem stilar. Även om den ursprungliga byggkostnaden är högre än trä inramning - så mycket som 8 procent högre - framtida energibesparingar kommer snabbt att kompensera för skillnaden. Om du inte kan visualisera lever i en konkret hus, vara säker på att du kan använda inner- och ytterväggs beklädnad av ditt val, som är mer i linje med din estetiska. Till skillnad från trä inramade hus, ICF hus är inte känsliga för insektsangrepp eller torr röta.

Systembyggda Homes

De bästa husbyggnad typer


System-byggda bostäder utnyttjar ditt val av byggmaterial för att producera prefabricerade komponenter för ditt hus. Komponenterna, antingen hela rumsmoduler eller mindre konstruktionspaneler, är konstruerade på tillverkarens webbplats med hjälp av precisionsutrustning för en bättre byggd hem. När komponenterna kommer till din byggarbetsplats, kan din byggare slutföra huset snabbare, så att du kan flytta in snabbare - i så lite som 90 dagar efter på plats konstruktion börjar. System byggda hus kan anpassas efter dina önskemål. De är föremål för lokala byggnormer precis som alla andra konstruktion typ, och komponenterna är byggda för att klara större belastning för transport till din plats, så att de kan vara mer hållbara än traditionellt utförande. System byggda hus kan göras av stockar, timmer, betong eller andra material.

Mer Byggtyper

De bästa husbyggnad typer


Om ingen av ovanstående typer är exakt vad du har i åtanke, kanske en annan konstruktion metod som är bäst för ditt hus. Om du bor i ett torrt klimat, undersöka Halmbalshus, en metod med överlägsna isolerande egenskaper och låg miljöpåverkan. Om du är en traditionalist, kan du tegel konstruktion bäst, en metod som ger hållbara, långvariga hus med en klassisk look. Stenhus konstruktion är en annan metod som använder naturresurser som har god isoleringsvärde och är lätt tillgängliga i många regioner i landet.