Julkrans Idéer för en Gravsten

Julkrans Idéer för en Gravsten


Även helgdagar som jul är typiskt anledning att fira, kan de också utlösa känslor av sorg om du saknar någon som har gått bort. Placera en speciell jul krans på din älskades gravsten kan hjälpa lugna känslorna av sorg genom att erkänna minnet av den personen som en del av din semester traditioner. Ändra en typisk krans eller hantverk en "minneskrans" från scratch.

vit Krans

Julkrans Idéer för en Gravsten


Spray-måla en vanlig krans med matt vit sprayfärg att förvandla det till en skulptural julkrans påminner om marmor. Den vita färgen väcker traditionellt andliga eller högre rike i många kulturer runt om i världen. Förbättra de andliga sammanslutningar av kransen genom att lägga till en "båge" gjord av ett par små dekorativa vingar, allmänt tillgängliga på hantverk butiker. Du kan också måla en lätt trä plakett vit. Stencil den med meningsfulla ord, som en bön, ett utdrag ur en helig text eller en enda kraftfullt ord, såsom "kärlek" eller "tro". Borra två hål genom motsatta ändar av plack och avbryta den från kransen med band, flätade brodertråd, eller kedjor.

minne Krans

Julkrans Idéer för en Gravsten


Köp en traditionell stil julkrans - en cirkel av levande granris accent med kottar, bär, och kanske en röd sammet band rosett. Anpassa krans genom att fästa en robust bildram (den typ som syftar till att hänga på en julgran) med ett foto av din älskade en i det dinglande i mitten av kransen cirkeln. Alternativt, festoon krans med en dinglande hjärtformad medaljong med bilder. Om din älskade var stolt över att ha tjänat i den amerikanska militären, välja ett foto av honom eller henne i uniform och överväga att göra ett minnesmärke donation till en organisation som dekorerar veteraner gravstenar för semester, såsom Kranar över Amerika.

naturliga Krans

Samla eller köpa ett urval av naturliga material från regionen din älskade anses hem. (Se till att få tillstånd att samla material.) Craft en krans med de samlade föremål, med hjälp av en torkad vinranka bas för stabilitet. Kransen kommer att återspegla de andar både jul och hem. Om det är möjligt, åtminstone ett objekt från marken din älskade man levde på. Alternativt, gör en krans som presenterar din älskade en favorit växter eller blommor, även om de inte kan samlas i din region. Till exempel, om din älskade en var förtjust i bougainvillea eftersom de påminde henne om hennes smekmånad i Toscana, beställa några från en plantskola och väva in dem i en vanlig grapevine krans bas.