Hur man gör en pappers R2D2

Hur man gör en pappers R2D2


Om ditt barn har att titta på "Star Wars" -trilogin, eller läsa "Star Wars" romaner, kan du uppmuntra sin kärlek till alla ting Star Wars genom att visa henne hur man skapar en nyckfull "Star Wars" -themed leksak med material som kan vara finns runt huset. Till exempel kan du skapa en modell av R2D2 använda objekt såsom en havremjöl container och begagnade tidningar. Detta gör det möjligt för ditt barn att göra en "Star Wars" leksak, utan att tömma din plånbok.

Instruktioner

1 Häll 1/2 kopp mjöl, 1/2 kopp majsstärkelse och en kopp vatten i en skål. Rör om blandningen under 2 minuter för att kombinera dem väl.

2 Skär tidningen i strimlor som grovt mäter 2 inches bred och 6 inches lång.

3 Blås en ballong så att den passar perfekt in i öppningen av en stor havregryn container. Knyt ballongen, och tejpa fast den på insidan av öppningen havregryn behållaren.

4 Tape en pappershandduk rör vertikalt på vardera sidan av havregryn behållaren med maskeringstejp. Positionera pappershandduks rören så att de är exakt motsatt från varandra.

5 Tape en tom papper juice rutan på botten av både pappershandduk rör med hjälp av maskeringstejp. Dessa kommer att vara R2D2 fötter.

6 Doppa tidningen remsor, en i taget, i mjölblandningen, sedan drapera remsorna över papperet R2D2 struktur. Täcka hela strukturen med sex skikt av papper mache remsor. Tillåta strukturen för att torka under 4 timmar.

7 Måla papper R2D2 med akrylfärg, låt färgen torka i 30 minuter. Täck färgen med ett tunt skikt av klar akryl glasyr, och tillåt sedan glasyr för att torka i 30 minuter. Glasyren skyddar lacken och kommer att göra R2D2 ser blank och glänsande.