Hur man använder Loose African Papper Pärlor

Hur man använder Loose African Papper Pärlor


Afrikanska pappers pärlor görs ofta av infödda stammar i Afrika, och är ljusa och färgstarka. Många människor samlar dem över tiden. Om du har en samling, eller även om du har några pärlor, här är några idéer för hur man använder dem och visa dem. Flera användningsområden hålla pärlor lös, limning eller sömnad dem på projekt, eller sätta samman dem för att göra olika saker som smycken eller dekorativa gardiner.

Instruktioner

Användningsområden för löst pärlor

1 Använd lösa afrikanska pappers pärlor att fylla en skål som dekoration. Skålen kan vara dekorativa och en matchande eller kostnadsfri färg, eller det kan vara klart glas eller plast för att bättre visa färgerna på pärlorna.

2 Limma lösa afrikanska pappers pärlor på något för att förbättra sitt överklagande. Försök beskriver en spegel med pärlorna, som omger en bildram med pärlorna, eller omger en krukväxter krukväxt med pärlorna.

3 virkas de lösa afrikanska pappers pärlor i ett projekt. String pärlorna på garnet innan du startar projektet, sedan dra dem i utformningen som du virka. Projekt som skulle se bra ut med pärlor inkluderar tröjor, sjalar eller afghaner.

4 Sy lösa afrikanska pappers pärlor på kläder, örngott eller säng kjolar. Du kan också använda pärlor att sy på kanten av en duk eller löpare.

Användningsområden för Strung Pärlor

1 String lösa afrikanska pappers pärlor för att göra en pärlstav gardin för en dörröppning. När pärlorna, tjockt snöre och göra knutar mellan varje pärla. Om du vill kan du komplettera gardinen med andra typer av pärlor, liksom.

2 String de lösa afrikanska pappers pärlor för att göra en dekorativ krans för runt huset eller granen. Du kan också sträng kransen över toppen stråk av gardiner, om färgerna är gratis.

3 String de lösa afrikanska pärlor för att göra lugg. Fringe kan användas på en säng kjol, kläder, gardiner och dukar. Besluta om den längd du vill utkanten vara, oftast bara en eller två kulor. Sedan besluta om bredd som utkant kommer att sträcka sig, och planera därefter. Kom ihåg att göra knutar mellan pärlorna.

4 Gör smycken med de lösa afrikanska pappers pärlor. Du kan göra en Watchband genom att pärlorna tillsammans, eller så kan du göra ett halsband med matchande örhängen om du har tillräckligt med pärlor. Se också till ett bälte med pärlorna i en enkel eller dubbel sträng lägga ett trä dekorativt spänne att matcha.