Födelsedagspresent idéer för en 40-årig man

Födelsedagspresent idéer för en 40-årig man


Turning 40 är en emotionell steg för många män. Välj rätt present att göra den speciella mannen i ditt liv känner sig uppskattad som han blir äldre. Om han är gift med barn, överväga att få en stor gåva från hela familjen eller med barnen göra en hemmagjord närvarande för en mer personlig känsla. Om han är fortfarande en ungkarl, en gåva hjälpa honom att känna sig som om han är fortfarande i 30-årsåldern är perfekt.

hemlagad gåvor

Hemlagad gåvor är en kreativ alternativ, särskilt för män med barn. Överväga att ha dina barn hjälpa dig att skapa en klippbok eller familj fotoalbum som kommer att låta honom återuppleva hans mest omhuldade år som en far. Ibland kan en enkel handritade födelsedagskort kan göra en far känner särskilt uppskattat. Om du inte har barn, men ändå tror att han skulle älska något hemlagad, överväga att göra honom hans favorit måltid eller dessert och har en romantisk picknick inne vid den öppna spisen.

Gåvor för hälsa

Män som vänder 40 kan vara särskilt intresserade av att hålla jämna steg med sin hälsa och kondition. Överväga ett gym medlemskap för killen som är ute efter att få tillbaka i form. Värva honom för ett äventyr klass genom din lokala park distrikt eller hälsoklubb. Tänk på klasser som skidåkning, kajakpaddling eller fallskärmshoppning. Han kan också uppskatta en träningsmaskin för hemmet eller ett par nya löparskor.

Weekendresor

Hjälpa honom att komma bort från sin vardag med en romantisk semester eller en helg med sina vänner. Om han är gift eller dating, överväga att köpa och skicka honom på en romantisk semester med kvinnan i hans liv flygbiljetter. Om du är kvinna i hans liv, åter platsen du gick på smekmånad eller ta en väg resa till någonstans han alltid ville gå. En man som fyller 40 år kan också uppskatta en helg full av sportevenemang med sina kompisar. Överväga att köpa biljetter till hans favoritlag kommande spel eller köpa honom flygbiljetter till Las Vegas för helgen.

Hjälpa honom att känna yngre

Många 40-åriga män är självmedveten om sin ålder. Om man känner sig lite deprimerad om att vända 40, ge honom en gåva som kommer att hjälpa honom att känna sig ung igen. Skicka honom till spa för en avkopplande dag som kommer att lämna honom utvilade och 10 år yngre. Om en spa är inte hans kopp te, överväga att köpa sin favorit topp-hyllan vätska. Tänk på att köpa en ny bil, om det är i budgeten, för att få honom att känna sig som en tonåring igen. Om du hålla fast vid sina intressen, att välja den perfekta gåvan kommer att bli lätt.