Ryska Combat Training

Ryska Combat Training


Från eliten Spetsnaz (ryska specialstyrkor) till de militära markstyrkor, innehåller ryska bekämpa en intensiv behandling med striderna och självförsvar utbildning. Ryska strids utbildning använder en rik historia av mixed martial arts stilar för närstrid, liksom kompetens inom användningen av vissa viktiga vapen - betona en mycket individualiserad utbildning, enligt World Security Network för att skapa den ultimata soldat.

Funktioner

Enligt CIA World Factbook, ryska soldater - om att ange Rysslands armé eller specialstyrkor grenar såsom eliten Spetsnaz - börja träna för militär strid mellan åldrarna 18 och 27, med en obligatorisk utkast registrering för män i åldern 17. som sagt, ryska bekämpa utbildning mångsidig nog att passa män och kvinnor i alla åldrar, rapporterar Spetsnaz KGB-GRU - och kan vara förödande för en potentiell angripare som verkar ha den taktiska fördelen.

Systema Tekniker

Systema (bokstavligen, "The System" eller "Den ryska Style") är en rysk kampsport växer i popularitet, även i USA. Systema, är, som namnet antyder, ett omfattande stridssystem. Den innehåller attack, självförsvar och överlevnad i extrema förhållanden inom sin utbildning, och är tillgänglig för en stor del av den allmänna folk samt lära sig att ryska militära medlemmar. Systema betonar närstrid, med särskilt fokus på stealth, förvåning, och omdirigera en angripare egen kraft mot honom. Utövare av denna kamp stil är utbildade för att oskadliggöra en angripare medan på fötterna med strejker, samt att dominera honom på marken genom brottas tekniker. Systema Spetsnaz är den militära utlöpare av denna typ av stridutbildning som används i ryska specialstyrkor verksamhet.

vapen

Standby vapen som användes i Systema Spetsnaz utbildning är stridskniv. Tillförlitlig och tyst, lägger kniven ett dödligt kant till ryska strid. Ryska Spetsnaz specialstyrkor träna även med olika andra vapen för att utveckla en personlig arsenal lämpar sig för alla hemliga militära operationer. Enligt KGB Military School, utbildar en Spetsnaz medel i användningen av kulsprutepistoler, handgranater och tystas pistoler. Den mycket bärbara karaktären av dessa vapen möjliggör en annan viktig del av ryska stridsutbildning - fallskärmen luftlandsättningar. Droppades i en stridsoperation i skydd av natten, en Spetsnaz agent kan kombinera sina hand till hand tekniker med vapen för att snabbt och effektivt skicka fiender.

SAMBO

SAMBO (Samozashchitya Bez Oruzhiya) är en annan rysk stridssystem. Löst översätta till "självförsvar utan vapen," SAMBO är ett sammansatt stridssystem som består av över 25 ryska grappling (brottning) kampsport, blandat med östra former såsom Jujitsu, Aikido och Karate, uppger SAMBO webbplats. Combat träning i SAMBO koncentrerar sig på att anpassa sig till olika förhållanden, som den enskilde utövarens kropp typ, hans funktion (soldat, polis, civil), liksom till terrängen där han kommer att arbeta.

Betydelse

Ryska bekämpa utbildning, som tidigare nämnts, är tillgänglig för allmänheten och undervisade genom olika skolor i Ryssland, USA och utomlands. Den intensiva stridsträning involverad i kampsporter som Systema och SAMBO finns alternativ för självförsvar bland civilbefolkningen. Dessutom säger Spetsnaz KGB-GRU, ryska bekämpa utbildning är fördelaktigt för dem som arbetar som poliser, säkerhetsvakter eller livvakter, eftersom de kan göra det möjligt för någon dämpa en blivande angripare utan permanenta skador. Utanför sfären av militär, är alla former av stridsträning avsedd enbart för självförsvar.