Hur man installerar en ficka dörrkarm

Hur man installerar en ficka dörrkarm


En ficka dörr är en dörr platta som glider på en skena och lagras i en slits inbyggd i väggen (eller en ficka). Ficka dörrar kan köpas i många olika storlekar: 24 tum, 28 tum, 30 tum, 32 tum och 36 tum. Köpa en dörr platta storlek att ramen är byggd för att rymma. Pocket dörrkarmar levereras med speciell hårdvara måste du installera det själv. Resten är noterat i "Du behöver."

Instruktioner

Hur man installerar en Pocket dörrkarmar

1 Nail en rubrik i rutan ram och torg med dörrkarmen.

2 Placera fickan dörrkarmen i den grova öppningen, och lägg till shims tills sidostycken är helt lodrät och banan är absolut nivå. Om spåret är inte nivå, kommer dörren inte stanna i rätt läge. Spika ramen i öppningen.

3 Installera Gips över fickan dörrkarmen. Ta sedan bort distans konsoler från fickan dörrkarmen.

4 Avsluta dörren på alla fyra kanter och båda sidorna för att förhindra dörren böjningar. Installera dörr stötfångaren 40 inches från botten av dörren.

5 Center upphängningsplattorna på ovansidan av dörren 2 inches från kanterna av dörren. Sätt upphängningsstiftet i dörrskyltar och låsa alla det på plats med den medföljande klämman.

6 Fäst split huvudet med skruvar med platt huvud, och sedan fästa dörrstyrningarna på undersidan av dörren (alla ingår) och justera vid behov för enkel användning.