Hur man reparerar ett hål i en studsmatta

Hur man reparerar ett hål i en studsmatta


Studsmattor är en effektiv källa till övning för alla oavsett deras ålder. Ett hål kan göra din studsmatta farligt att hoppa på, särskilt för små barn. Att veta hur man reparera en studsmatta kan spara pengar och kommer att hålla dig och dina små säker.

Instruktioner

1 Ta trampolin matta utanför sitt metallring innan några reparationer. Sprid trampolin matta på en jämn yta.

2 Mät storleken på hålet och skriva ner mätningen på en bit av skrot papper. Gå till en studsmatta verkstad eller en utomhus butik och köpa rätt storlek patch.

3 Placera plåstret på undersidan av hålet. Få tunga tråd och nål och sy lapp över hålet. Förstärka plåstret genom att gå över den flera gånger med nål och tråd.

4 Lägg en lapp till toppen av studsmattan för ytterligare förstärkning. Sy den över samma plats, på samma sätt som du gjorde på botten. Gå över den några gånger för att se till att plåstret är säkrad.

5 Rehang studsmattan när du är klar med reparationen. Har en vuxen testa trampolin när du är klar med reparationer för att säkerställa att plåstret har.

6 Kontroll av reparationen regelbundet för att säkerställa att sömmarna håller väl och att det inte finns någon nötning.