Idéer för suckulent Ters

Idéer för suckulent Ters


Suckulenter är en härdig gäng växter, vanligtvis gröna eller blågröna färg, som växer bra i torra klimat. De kräver inte en stor mängd jord och behöver mycket lite underhåll och vattning, vilket gör dem idealiska krukväxter. En saftiga planter kan vara allt från en liten glasburk till ett stort fönster planteringskärl.

Gamla Pall Planter

En gammal pall gör ett utmärkt vägg stil planter. Välj en pall med glest lameller, och linda botten och sidor i landskaps tyg, säkra med tunga häftklamrar. Lägg pallen platt på marken, med den otäckta sidan uppåt och fylla pallen med planteringsjord. Plantera suckulenter mellan varje lamell, montera dem tätt tillsammans. Placera planter i solen, och vänta en vecka eller två för suckulenter att rota sig ordentligt. Vrid pallen upp på sin sida för en platsbesparande utomhus planter.

Gamla Gutter Planter

En gammal aluminium rännan gör en unik planter också. Borra hål i botten av rännan för att möjliggöra dränering. Fyll rännan med tre till fyra inches av smuts. Plantera suckulenter i rännstenen, avstånd dem 6 till 8 inches isär. Fäst rännan planter till ett staket med hjälp av gutter hängare. Denna typ av planter fungerar även i en lägenhet eller villa med en balkong, ersättnings gutter hängare för planter box galgar och fästa rännan på insidan av ett räcke.

Garderobsdörren Shoe Organizer Planter

En duk eller plast garderobsdörren sko arrangören gör en annan intressant planter. Dessa arrangörer är oftast gjorda av tåligt material och innehåller 18 till 20 platser för att placera enskilda skor. Arrangören kan lätt anpassas till en saftig planter genom att fylla spåren med hög kvalitet matjord och plantera dina suckulenter. Inga dräneringshål krävs som underlagsmaterialet är vanligtvis poröst och kommer att tillåta vatten att passera igenom.

Kaffe Koppar Planter

En gammal kaffemuggar, med en sprucken glasyr eller ens ett chip som gör det olämpligt för kaffe, kommer att göra ganska bra för en saftig. Bära ögonskydd, använd en diamantspets borr för att noggrant borra ett enda dränering hål i botten av muggen. Placera en sten över hålet inuti muggen och fylla muggen med planteringsjord. Plantera din saftiga, och placera muggen på en fönsterkarm.