Hur man installerar Hexagon Tile

Hur man installerar Hexagon Tile


Hexagonala brickor blir tillgängliga på kakel ark för enkelhet och snabbhet installation. 1-tums plattor stanna på arket och appliceras som en enhet. Deras lilla storlek innebär också att centre dem är inte lika kritisk som för stora plattor. Du kan arbeta från den ena änden av rummet till den andra och tillåta några inkompatibla kanterna för att passa under skåp överhäng eller täck med bottenplatta. Plattor är inställda på plats med thinset och angränsande utrymmen är fyllda med injekteringsbruk.

Instruktioner

En sopa golvet rent, med hjälp av en kvast. Ta bort allt damm och smuts. Skölja ner golvet med en mopp och tillåta golvet torka ordentligt.

2 Förbered thinset i en hink. Se tillverkarens anvisningar och följa alla säkerhetsföreskrifter.

3 Applicera thinset till golvet med hjälp av en spackel, och fastställs brickor ovanpå. Växla mellan att tillämpa thinset och sedan sätta ner plattor tills du har ett avsnitt som sträcker sig över rummet. Överväga att arbeta bakifrån till dörren exit för att undvika att fastna i rummet.

4 Skär kakel ark eller nät vid kanterna av väggarna, med en liten, vass kniv. Att göra en ren linje kommer att förbättra utseendet av kanterna av rummet och ge utrymme för injekteringsbruk. Tillåta THINSet torka och uppsättningen. Detta kan innebära att låta det vila över natten.

5 Förbered tillräckligt injekteringsbruk att fylla alla luckor i mellan och runt plattorna. Använd förpackningens anvisningar för att blanda bruket.

6 Sprid injekteringsbruk över plattorna, med en trä eller gummi flyta. Utgå från den bakre delen av rummet och arbeta från vänster till höger tills du når dörren. Torka upp överflödig fogmassa toppar kakel, med en fuktig, luddfri trasa. Låt murbruket härda enligt förpackningens anvisningar.