Frisyrer för manliga tonåringar

Frisyrer för manliga tonåringar

Frisyrer för manliga tonåringar

Frisyrer för manliga tonåringar har expanderat kraftigt i olika sedan Beatles infördes långt hår till modescenen på 1960-talet. Nu, hår som sträcker sig från rakat till axelhöjd anses helt acceptabelt för tonårspojkar. Experimentera med nya frisyrer kan vara kul. Kom ihåg att ditt hår konsistens och ansiktsform gör en stor skillnad i huruvida en viss styckningsdel ser bra ut på dig.

nära Cut

En surrade frisyr är ett bra snitt om ditt ansikte är ovalt formad, eller om du har en fyrkantig käke. En militär frisyr lämnar en tum eller så i fronten som kan kammas upp och vaxad. En snagg har lite långt hår på toppen av huvudet, men är i allmänhet kvar unstyled. Om du vill ha ett modernt utseende, prova en fauxhawk som en populariserades av David Beckham. Detta ger ett sportigt utseende för rakt hår.

Snygg Kort hår

Korta frisyrer för manliga tonåringar fungerar för alla hår texturer och alla ansiktsformer. Dessa stilar skärs upp över örat, men lämna korta polisonger på plats, om du vill ha en maskulin look. Låt håret på toppen av huvudet 2 till 4 inches lång och har det avsmalnande smidigt ner på sidorna. Borsta håret framåt, bakåt eller åt sidan med denna typ av snitt. Använd pomada för ett fast grepp eller en tjock stil. Använd mousse för en ljusare känsla på befjädrade hår.

Mid-Length Shag

En shag eller "mop-top" tonåring frisyr ser bra ut på killar med hjärtformade eller kantiga ansikten. Om du har ett runt ansikte, är denna minskning bra för dig också. Det kan dock få dig att se yngre ut. Fråga din stylist för att ge dig en skiktad snitt för att göra denna stil mer hanterbart. Undvika denna nedskärning om huden på din panna är benägna att finnar. Att försöka dölja akne med fransar bara överför mer olja på huden och gör det värre.

lockigt Style

En 3- till 5-tums frisyr hela huvudet fungerar bra om du har lockigt hår. Denna teen pojke frisyr är bra för långa ansiktsformer. Be om en strukturerad frisyr för att ge din lockar lyft. Använd ett balsam avsedd för håret textur. Hoppa över hårfön, och bara försiktigt pressa din vått hår med en handduk efter duschen. Lägg till en curl höjande kräm till ändarna på ditt fuktigt hår. Finger stil lockarna runt ansiktet för bästa resultat.

trendiga Cuts

Emo, goth och punk frisyrer skiljer dig från mängden. De är antingen färgats svart (Emo och Goth) eller ljusa färger som rött eller grönt (punk). Om du letar efter en trendig men något mindre extrema utseende, prova en "scen" frisyr. Scenen utseende tar fashionabla aspekter av nisch frisyrer och gör dem lite mer mainstream. En rakkniv klippa som lägger stripor och lager på håret erbjuder något för varje ansiktsform. Du kan hålla din naturliga hårfärg för denna typ av frisyr för en lättskött utseende. Använd spackel för att lägga textur och gör den här stilen din egen.