Hur man drar en regnskog Groda

Hur man drar en regnskog Groda


Rainforest grodor är särskilt färgstarka, även om vissa kan vara mycket giftiga såsom pilgiftsgrodorna. Dessa grodor är färgglada, vilket bidrar till att varna någon varelse av vilken typ av hot som de utgör. Det finns många arter av groda som lever i regnskogen, och grodor som bor där är fysiskt anpassad för att överleva och frodas i sin omgivning. Denna handledning ger anvisningar om hur man drar en regnskog groda hela ansiktet.

Instruktioner

1 Starta din ritning från botten av grodan stora vänstra öga och arbeta runt utanför kurvan för ögat, till toppen av sin ögonhålan. Rita sedan toppen av huvudet, som är mestadels platt, och arbeta med till det högra ögat. Börjar från toppen av grodans ögonhålan och kurva nedåt och runt från utsidan av ögat.

2 skugga i svart diamant formade elever grod ögonen med mycket mörk skuggning. Använd något ljusare skuggning för resten av ögonen. Lämna ljusa områden för att representera ljuset i grodan ögon.

3 Fånga den stora variationen av skuggning och områden av ljus reflekterar över grodans huvud, som börjar med ljus skuggning först. Börja skuggning från toppen av huvudet, skuggning ned till grodan mun, och lämna de synliga områden av ljus tomt. Skildra grodan mun under sina ögon, med en oregelbunden horisontell linje som skapar ett tunt område, och sträcker sig tvärs över båda sidorna av huvudet.

4 Rita en böjd linje under denna linje, och fästa de två framben grodan att ändarna av denna linje. Skildra uppåt, kort krök av grodans höger framben. dra sedan ner till den raka och långa underbenet av grodan, ner till dess utspärrade, simhud tår.

5 skildra den V-formade buk grodan. Gå runt till där den vänstra framben är ansluten till den tidigare nämnda linje, och dra denna benet böjt runt framför och under sin kropp. På denna sträcka, bör grodan tår vara hoprullade runt också.

6 skildrar något skymd bakben som delvis döljs av den vänstra framben - grodans andra bakben kommer att vara helt skymd av grodans kropp. Slutföra ritningen genom skuggning i grodlår, och fånga den gröna strimma som är på mitten och ytterkanterna på grod lemmar. Gör detta genom att använda något mörkare skuggning på de gröna områdena än för resten av benen.