Hur Stick Glass på en vägg

Hur Stick Glass på en vägg


Från glas speglar till mosaik, tillägger glas elegans och glitter till alla hem. Du kan modernisera en daterad utrymme med en glasmosaik av kvadratiska plattor eller ge ett kallt utrymme värme med frostat havet glas i slumpmässiga former och välkomnande färger. Speglar reflekterar ljus och göra ett utrymme verkar större. Oavsett om du vill anpassa ett nytt hem eller uppdatera en gammal, som ansluter sig dekorativt glas på väggarna kommer att göra susen. Rätt vidhäftningen gör dekorationer permanent och förebygger olyckor.

Instruktioner

1 Välj en jämn och hållbar väggen för din glasbit. Texturerat väggar, som stuck, tegel eller ojämn sten, inte kan ge vidhäftningen nödvändigt yta för din del att stanna på plats. Välj en slät målad, glas eller trävägg för detta projekt.

2 Spraya din vägg med ett milt rengöringsmedel och skrubba med en svamp för att rengöra den. Injekteringsbruk kan inte hålla sig till damm och oljor på väggen. Torka med en mjuk trasa området torrt. Låter det torka fullständigt under cirka 3 timmar.

3 Rengör baksidan av glasföremål som du gjorde väggen. Om du har många små föremål, dra baksidan av varje stycke med en fuktig trasa, placera dem i rader för att hålla reda på vilka du rengöras.

4 Sätt på gummihandskar och rör ditt tunna-set murbruk med en murslev. Skopa upp lite murbruk på murslev och smidig den över väggen där du vill att din pjäs. Detta fungerar särskilt bra för att placera många små glasbitar.

5 Tryck din glasbit eller bitar i murbruket. Torka snabbt bort överflödigt murbruk med en mjuk trasa. Tryck band längs kanterna och över kroppen av pjäsen för att hålla den på plats medan bruket torkar. Mindre bitar ska inte behöva band; murbruket bör kunna stödja deras låga vikt.

6 Låt murbruket härda i minst 48 timmar innan du tar bort tejpen. Ta bort tejpen mycket långsamt. Om din pjäs visar tecken på att dra bort från väggen, ta ner det, rengör bit och väggen och åter pjäsen. Låt det härda i dubbelt så mycket tid.