Spegel hängande instruktioner

Spegel hängande instruktioner


Speglar i små rum gör rummet verkar mer öppet. Speglar över fåfänglighet och sänkor är bekvämt. Hängande speglar kan ibland vara svårt. De flesta speglar, särskilt tyngre speglar, komma med några ramar som man fäster klipp. Hänga en ramlösa spegel kan åstadkommas med hjälp av vägg klipp och spegelskenor.

Installera The Mirror Rail

Spegel hängande instruktioner


Det bekvämaste sättet att hänga en ramlösa spegel är med en spegel järnväg, mer känd som j-kanal. Denna skena ser ut som en bit av galvaniserad kanal. När den är fäst på väggen, kommer botten av spegeln sitta i den. Detta fungerar bra för tyngre speglar eftersom kanalen vaggor vikten jämnt. Mest välsorterade järnaffärer kommer att ha denna produkt. Också plocka upp två plastspegelfästen. Dessa är oftast klart med en design tryckt på dem. Eftersom spegeln kommer att hängas där det inte finns någon väggregel, behöver du också plastväggankare. Har en vän hjälpa till att flytta spegeln till väggen. Positionera spegeln till önskad plats och hålla den så plant som möjligt. Medan din vän håller spegeln på plats, spåra botten av spegeln på väggen med en blyertspenna. Ställa in spegeln tillbaka på golvet ur vägen. Spegelskenor finns i 4- och 6-fots längder. Mäta bredden av spegeln och skär järnväg till storlek med en bågfil. Fila bort eventuella grader som kan kvar. Placera spegeln kenan där blyertslinjen är. Nivå skenan med en 4-fot nivå. Märk väggen där skruvarna ska ansluta skenan till den. Borra hål i väggen för plastväggankare och infoga dem i väggen. Fäst skenan genom att skruva in ankarna.

Installera Mirror Konsoler

Spegel hängande instruktioner


Placera spegeln i skenan och platt mot väggen. Placera en spegel fäste på plats över det övre hörnet av spegeln. Märk väggen med en penna där konsolen skruv behöver vara. Gör samma sak på andra nätmaskorna. Ta spegeln ner och ställa in den ur vägen. Borra hål i väggen för skruvarna och sätt plast ankare. Ställa in spegeln tillbaka inuti skenan, platt mot väggen. Skruva båda av de hörnbeslag i väggankare. Rengör spegel av fingeravtryck.