Hur man drar en 57 Chevy

Hur man drar en 57 Chevy

Hur man drar en 57 Chevy

Chevrolet förändrat grundform av sina bilmodeller efter 1955, och den nya '57 Chevy modell är nu ikoniska, med sin bevingade tillbaka, Turboglide överföring och hög bränsleeffektivitet. 1957 Chevy Bel Air är ett av de mest kända modeller av veteranbilar i världen, och det har förekommit i filmer, tecknade ritningar, och i hemmen av samlare sedan dess ankomst. (En bild av 1957 Chevy Bel Air cabriolet användas som vägledning ingår i avsnittet Resurser.)

Rita vindrutan och den övre delen av '57 Chevy. Vindrutan är 6 cm x 2 cm, och kroppen av bilen är trapets: 6 cm x 5 cm x 9 cm x 8 cm.

Rita framsidan och sidan av '57 Chevy. Framsidan är 1,5 cm x 5 cm. Den sida av '57 Chevy är 10,5 cm x 2 cm.

Rita strålkastarna och konturer för hjulen på '57 Chevy. Strålkastarna är cirkulära, ungefär en centimeter i diameter, och i de övre hörnen av den främre delen av '57 Chevy. Framhjulet börjar cirka två centimeter till höger om hörnet där framsidan och sidan av '57 Chevy möts, och det är ungefär två centimeter i diameter. Lappar hjulet med sido karossen. Bakhjulet är endast synlig som en halv cirkel, en centimeter till höger om den främre vindrutan och en centimeter i diameter.

Rita den främre stötfångaren och konturerna av grillen i '57 Chevy. Rita en smal oval tvärs över hela bredden av den främre delen av '57 Chevy, cirka två centimeter hög vid sin högsta punkt. Efterlikna de linjer du just drog, en halv centimeter ovanför botten av den ovala och under toppen av den ovala, så det ser ut som bilen har läppar. Förlänga stötfångaren från botten, runt sidan av den '57 Chevy, tills det är en halv centimeter från framhjulet.

Dra en tät rutnät mellan läpparna av den '57 Chevy. Också rita två kommaformade metallstycken som kommer upp från botten stötfångaren och slutar i mitten av gallret.

Rita en linje tvärs över sidan av bilen, med början vid den högra strålkastare och kröker ner på baksidan högra hörnet. Rita en cirkel inne i framhjulet och en halvcirkel inuti bakhjulet.

Dra en gräns längs insidan av den främre vindrutan. rita också backspegeln, som är rektangulär, kommer ner från mitten av vindrutan. Rita en bred V-form mellan de två strålkastare, som är den Chevrolet symbol.

Rita detaljer på taket. Markera också de punkter där ljuset reflekteras. Det bör finnas två linjer kommer ner fronten, en triangelformad reflektions prägel på upp till vänster på motorhuven, och två y-formade bitar av metall som kommer upp vertikalt från den punkt där motorhuven och fronten på bilen möts.

Färg i hjulen och dra sätena. Sätena bör vara rektangulära med rundade kanter, mellan 4,5 och 5 cm i bredd.

Saker du behöver

Penna Suddgummi Måttband Papper Rak kant (tillval)