Dop Card app

Dop Card app


Ett barns dop är en av de viktigaste händelserna i föräldrarnas liv, och du kan uttrycka dina gratulationer till dem genom att ge ett dop relaterad gratulationskort som en gåva. Du kan antingen köpa ett kort med ett meddelande inne eller skapa din egen personliga kort. När du handlar för en kort, leta efter en som har unika mönster på den och tillräckligt utrymme för att skriva ett meddelande till paret.

Bibelord om barn

En idé för ett personligt kort är att skriva med stora bokstäver på framsidan av kortet tre skrifterna som diskuterar välsignelser barn. En bra vers att skriva är Jesaja 54:13: "Alla dina barn skall undervisas av Herren, och stor skall frid dina barn." En annan bra vers är Psalm 127, som säger att barn är ett arv från Herren. På insidan av kortet, skriva en kort inspirera meddelande till paret.

Familj Citat om föräldraskap

Om dina familjemedlemmar vill bidra tankar till dop kort, har var och en av dem var skriva ett klokt att säga på insidan av kortet som hänför sig till föräldraskap. Var noga med att inkludera namnet på varje släkting som skrev citat på kortet. På framsidan av kortet, klistra in en familj bild och under den skriva en titel som "Grattis på din Dop från familjen."

Notera av uppmuntran

En annan idé är att använda kortet för att skriva ett brev av uppmuntran till de nya föräldrarna. Låt dem veta att du tror att de kommer att bli underbara föräldrar till den nya bebisen. erbjuder också hjälpa dem på något sätt som behövs.

Semester-tema Card

Om dopet kommer att hållas nära en semester som påsk eller jul, kan du köpa eller skapa ett kort med en semester tema. Till exempel, om du vill köpa en tacksägelse tema kort, leta efter något som kan ha utformningar av ett ymnighetshorn, en kalkon eller en middag bord fyllt med plattor av livsmedel.