Hur man kan anpassa en bernette Symaskin

Hur man kan anpassa en bernette Symaskin


Bernette varumärke symaskiner fattas av schweiziska symaskinen företag Bernina International AG. Namnet är en kombination av företagets namn, Bernina, och den stora-grandaughter av bolagets grundare, Odette Gegauf-Ueltschi, som drev företaget fram till 1988. bernette serien är prissatta lägre än Bernina övre end modeller, samtidigt ger stora symaskins egenskaper och funktioner som kunderna förväntar sig med Bernina produkter. Justera olika funktioner, t.ex. spänning och nålposition, är två områden till att börja med när du felsöker bernette symaskiner.

Instruktioner

1 Ställ maskinen spänning till fabriksinställningar, som är mellan 3 och 4, beroende på symaskinen modell.

2 Test sy en stor ruta eller tygbit, samma typ av tyg som plagget du kommer att sy. Detta kontrollerar hur symaskinen utför på tygets vikt.

3 Öka spänningen om sömmen blir för lös och minska om tyget börjar rynka som den matas in i maskinen.

1 Justera nålläget förändras när nålen faktiskt slår igenom tyget. Detta är användbart om dekorativa sömmar används eller om du syr runt olika föremål, såsom fickor och applikationer.

2 Hitta nålen positioneringsverktyg på symaskinen. Det är antingen en ratt för att vända eller en knapp att trycka på. Detta verktyg ändrar nålens position till vänster eller höger eller tillbaka till mittläget.

3 Klicka på eller vrid på ratten för att fysiskt ändra placeringen av symaskinsnål. Standardvärdet är centrum. Vrid ratten eller klicka på knappen till vänster för att göra symaskinen syr med nålen i den bortre vänstra hörnet, och vända eller klicka till höger för att göra symaskinen syr med nålen i högerläge.