Hur man målar och Distress Pine Tabeller

Hur man målar och Distress Pine Tabeller


Furu möbler är perfekt för påfrestande på grund av att trä är ett mycket mjukt. Bucklor, repor och hack ger möbler karaktär och en känsla av folklig användning. Målning och plågsamma en tabell skapar en rustik eller shabby chic look som lägger charm till lands rum. Du kan uppnå detta rustikt utseende enkelt genom att använda faux målning och plågsamma metoder. Skapa möbler som passar in med ett rustikt bondgård, eller mode ett sidobord för en engelsk stuga utseende.

Instruktioner

1 Kontrollera varvet försäljning för försiktigt slitna furubord som du kan köpa billigt. Hantverk butiker har oavslutade tall slutet bord eller bänkar du kan nöd själv. Används möbelaffärer är en annan stor resurs för att hitta furumöbler som du kan Refinish själv.

2 Skapa smärt genom att använda verktyg för att göra bucklor, repor och slitna kanter. Använd medeltunga kedjor att slå och dra sedan över tall bord. Hammare, spik och alla sorters hårdvara kan användas för att markera tabellen. Du bör försöka att göra tabellen ser slitna men inte är skadad. Försök att uppnå ett oregelbundet mönster av ångest.

3 Applicera en mörk beläggning av färg genom att gnugga bucklor och Mars med en belagd mjuk trasa. Jämna till ytan av tall bord och polera bort överflödigt fläcken. Täck bordet med en lättare bets, borsta på med en pensel och torka bort med en trasa som du går att göra en rustik pjäs.

4 Layer kontrasterande färg färger på bordet för att replikera en antik tid slitna utseende för ett land stuga charm. Ljus färg och mörk färg bör alterneras. Applicera en klar vax eller vaselin i mellan färgskikten, att kanterna på bordet, delar av benen och till och med toppen där det ska se slitna. Vaxet hindrar färgen från att vidhäfta vid bordet skapar det skiktad utseende.

5 Använd fint sandpapper för att försiktigt polera bordet där du vill ha en mer vana utseende. Grövre sandpapper kan användas för mer rustika bord. Du kan använda stålull att sudda bort delar av fläcken och avslöja basfärgen under fläcken eller färg.

6 Måla ett vattenbaserat polyuretan att försegla och skydda målgång i tabellen. Applicera två eller tre lager sealer, slipning efter varje skikt av sealer är torr. Tätning tabellen rekommenderas att skydda den porösa ytan av furu.