Traditionella Dop Presenter

Traditionella Dop Presenter


En dop är en välsignelse vanligtvis ges till ett spädbarn barn, men kan vara för människor i alla åldrar. Det är en ceremoni som symboliserar både Guds kärlek till barnet och hennes acceptans i hennes respektive kyrka. Dop är också den tidpunkt då föräldrarna namnge sina barn inför Gud. Traditionellt, som valt att vara fadder oss ge sin nya gudbarn en gåva på dagen för hennes dop.

Smycke

Smycken är en gemensam dopgåva för alla åldrar. Det kan vara en dopgåva för både pojkar och flickor. För flickor, pärlhalsband och halsband med ett hänge i form av ett kors är traditionella dop presenter. Du kan ge personliga armband, radband eller religiösa tema charm armband, liksom. Många kvinnor bär sitt dop smycken på deras bröllopsdag. För pojkar, personifierade manschettknappar är en gåva som är både traditionell och användbar.

Biblar

Biblar är traditionella och praktiska dop presenter. En bibel är ett användbart verktyg i ett barns religiös utbildning, som hans dop är början. Alternativ för dop bibel gåvor inkluderar barn biblar, illustrerade biblar och dop biblar, som alla du kan ha personligt. Alternativt kan du vill ge en släktklenod bibel, om sådan finns.

Filt

En filt är en traditionell gåva för en baby eller barn dop. Som en bibel, är det en bra present som kan bli en släktklenod. Har filten broderade att anpassa gåvan. Sy en bibelvers, religiösa talesätt eller specialmeddelande från fadder till en mjuk, oftast vit filt som barnet kan använda det ögonblick han får det. Du bör också inkludera sitt namn, namnen på sina faddrar och tidpunkten för hans dop.

Silver

Silver gåvor har länge varit ett dop tradition, oavsett om det är smycken eller porslin. Bland de mest traditionella dop gåvor är dop muggar och kniv, gaffel och sked set. Sterling silver servettringar och äggkoppar finns andra alternativ. Gravyrer kan inkludera hennes namn och datum för hennes dop. Silver muggar och bestick är gåvor som varar livet ut. Din gudbarn kan även föra den vidare till sina barn.

vägg Krucifix

Vägg krucifix är dekorativa kors som du lägger upp. Baby vägg korsningar kan skildra barn be eller har enkla böner graverade i dem. Det finns också mer elegant design för äldre fadderbarn.