Hur att täcka tårna i en gång gjuten

Hur att täcka tårna i en gång gjuten


Walking avgjutningar är ofta gjorda av gips eller glasfiber, och används för att hjälpa till att skydda din nedre extremiteterna, eftersom de läka från fraktur, skada eller operation. Medan en gjuten kan få varm och vara obekväm under sommaren, kan en gjuten lämna tårna fryser - eftersom de är helt exponerade - under vintern, eller när man sitter i ett luftkonditionerat rum. Håll tårna omfattas, för att hålla dem varma, iklädd en gång rösterna.

Instruktioner

1 Använd ett par gamla strumpor. Eftersom en gjuten gör foten betydligt större, med hjälp av ett par fina eller nya strumpor kan förstöra dem. Ta ett par gamla strumpor, sträcka dem att passa över din rösterna. Om strumpan inte kommer att passa över din rösterna, ta en sax och skär slitsar på båda sidor av sockans - börjar vid vristen. Detta kommer att ge mer ge, när du går att sträcka ut en strumpa över rösterna. För att underlätta denna process, använder ankelsockor.

2 Inköp gjuten tå täcker. Dessa kan köpas på nätet och bidra till att hålla tårna varma och torra. En gjuten tå lock är en större version av en strumpa med en rem runt ryggen.

3 Täck. Om din återhämtning kräver en hel del tid vilar på en soffa eller i sängen, ta en filt eller en handduk och linda den runt tårna.