30th Anniversary Mat och Presenter

30th Anniversary Mat och Presenter


Traditionellt är pärlan utsedda symbol för en 30-årsdagen. Följaktligen tenderar vi att ge första hänsyn till pärlor som lämpliga presenter till ett par firar sitt 30-årsjubileum. Det finns många gåva valmöjligheter dock, och medan pärlsmycken kommer omedelbart att tänka på, det finns andra alternativ.

Ätbara Pearl Cakes

En årsdag tårta dekorerad med ätbara pärlor gör en fundersam 30th anniversary gåva. Det finns ett brett utbud av möjligheter, från en enda kaka till en av flera nivåer, och från hårda ätliga pärlor till handgjorda mjuka fondant sådana. De finns i ett urval av anpassade färger som elfenben och blekrosa, guld, silver och koppar. Designs löpa från diskret att utarbeta, och de kan innehålla andra dekorativa element som blommor och även fotografier av årsdagen kopplar ihop. För något ovanligt, överväga att beställa en glass tårta dekorerad med ätbara pärlor som du väljer. Alternativt kan du helt enkelt köpa de ätbara pärlor som du gillar bäst och dekorera din egen tårta med dem.

Pearl Ramar

En bildram med en pärla tema gör en vacker 30-årsdagen gåva, kanske för ett fotografi taget vid 30-årsjubileum. Det finns många stilar och storlekar av ramar att välja mellan precis rätt present. Till exempel, en traditionell silver bildram med "pärlemor" pärlstav inre och yttre gränserna kommer att hålla en åtta-by-10 bild. Alternativt överväga en handmålad, pärlemorskimrande vit designer objekt såsom 3 1/2-tums runda "Agatha" hertiginna ramen emalj över silvermetall gränser och med luren klara Swarovski kristaller. Eller kanske ett silverfat och blekrosa mor-of-pearl ram för en 4-av-6 fotografi kan vara den perfekta presenten.

Pearl Jewels

Pärlor gör en elegant 30-årsdagen gåva, och det finns något för alla smaker, från mycket klassiskt till mycket fashionabla. I Japan, Kokichi Mikimoto skapade processen att odla pärlor i 1893. oklanderlig kvalitet hos den odlade pärlor används för att tillverka Mikimoto smycken tar cirka fyra år att skapa. Mikimoto är synonymt i hela världen med de finaste pärlor. Ett exempel är pärlor under rörelse halsband rörliga pärlor som på ett 18K vitguld kedja säkras genom en diamant lås. Mikimoto bär också en rad eleganta South Sea pärlor passar för en 30-årsdagen gåva. Även USA: s tidigare första dam Jacqueline Kennedy ägde många objekt av utsökta smycken, gynnade hon ett halsband av trippelsträng faux pärlor. En kopia av det halsband innehåller 158 gräddfärgade tjeckoslovakiska glashandmålade pärlor uppträdda på hemstickade sidenbanden. Spännet har en rodium-klädd art deco design 14 Swarovski kristaller. En original- designkoncept av Coco Chanel, varvid de tre stränglängderna är inte enhetliga ger detta halsband större mångsidighet. Den levereras i en gåva-ready presentation fallet.