Unisex Grab Bag gåvor

Unisex Grab Bag gåvor


Fiskdamm gåvautbyten är ofta arrangerade för kontorsfunktioner såsom julfest. En köpgräns sätts och varje gäst måste ta en inslagen gåva till evenemanget. Alla gåvor är grupperade tillsammans, och gästerna var och en välja en gåva för att hålla. Eftersom ingen vet vem kommer att få gåvor de bidrar, gåvor måste vara könsneutrala. Medan grab bag gåva val kan vara en utmaning, är det möjligt att hitta lämpliga presenter för att behaga någon mottagare.

Presentkort

Presentkort anses ibland opersonlig, men eftersom grab bag gåva är anonym, är en personlig touch onödig. Ett presentkort är ett bra val för denna typ av Gifting eftersom det ger mottagaren en viss valfrihet över vad man ska köpa med kortet. Välj ett presentkort från en återförsäljare som erbjuder en mängd olika objekt, till exempel som ett varuhus, eller ge en för en produkt som nästan alla använder, såsom bensin. Några idéer för presentkort som kan användas av de flesta någon har kaffe- butiker, stormarknader, bokhandlar, Internet låtar, kedjan restauranger och kreditkorts betalkort.

dryckes gåvor

Kaféer och sprit butiker säljer gåva sätter året runt, och många återförsäljare lagerför en mängd fint förpackade uppsättningar under semesterperioden. Köp en av dessa uppsättningar för grab bag gåva, eller sätta ihop en egen. Placera ett paket av smaksatt kaffe i en resa rånar och packa in den i cellofan. Para en martini glas med en flaska mix, och linda i en korg. Ge en flaska vin eller en uppsättning av smaksatt te som kan avnjutas av mottagaren eller används för underhållande.

mat gåvor

Plocka upp en ask med specialitet choklad eller gourmet cookies. Ge en färdigförpackad mjukost presentförpackning eller färdigförpackade korv och ost set. Ett urval av fruktsmörgåspålägg kan kombineras för att göra upp en presentkorg. Andra idéer för livsmedels gåvor inkluderar specialitet kryddor, gourmet soppa mix, smaksatt brödmixer och paketerade godis äpplen.

lotter

Köp en bunt lotter lika med beloppet för grab bag köpgräns. Flera skraplotter stil kan vara en spännande gåva att öppna, samt en underhållande en för andra gäster som tittar i väntan som de enskilda repor korten för att avslöja huruvida hon har vunnit ett pris.

Digital Photo Nyckelring

Digitala foto nyckelringar finns i många märken och storlekar. Det finns många modeller tillgängliga, som kostar mellan 10 och 30 dollar, överkomliga för grab bag Gifting, som vanligtvis har en uppsättning köpgräns inom detta område. Den digitala foto nyckelring är en nyckelring med en LCD-skärm. Beroende på modell, kan mottagaren ladda upp en eller flera digitala bilder som ska visas på nyckelring skärmen. Denna gåva är bra för någon som det tar en favorit foto och gör den portabel och tillgänglig att visa upp när som helst.