Hur man använder en bil i en skattjakt

Hur man använder en bil i en skattjakt


En favorit aktivitet för sociala sammankomster eller teambuilding workshops är en skattjakt. Grupper eller grupper av människor söka efter objekt från en lista, som ofta har ett tema. Rensning kan ske i ett läge antingen i eller utanför en byggnad. Det kan också förekomma inom gångavstånd, vilket gör det lätt för lag att ta sig från en plats till en annan för att söka efter ledtrådar. Fordon kan också användas i skattjakter om arrangören planerar framåt och vet hur man använder en bil i en skattjakt.

Instruktioner

1 Hitta ett fordon. Prata med vänner, familjemedlemmar och andra som planerar att delta i skattjakt, och fråga om de skulle vara villiga att köra sitt fordon. Kontrollera att varje bil har ansvarsförsäkring för att täcka eventuella vrak eller skador som kan uppstå under skattjakt.

2 Förbered fordon. Se till att alla fordon har en full tank före start av skattjakt. Detta ser till att de kan göra det till alla platser under jakten. Detta kommer också att se till att det finns gott om gas i fall laget försvinner och därför måste göra extra körning. Hitta en plats där alla fordon kan säkert uppradade att starta.

3 Gör upp ledtrådar och skriva ner dem på registerkort. Besluta vilka platser du vill att olika team för att resa till och utveckla ledtrådar som är lämpliga för dessa platser. Gör en start ledtråd för varje lag, och sedan skapa en väg för lag att hämta sina ledtrådar när de anländer till platsen. Det kan vara en person på varje plats att dela ut nästa ledtråd, eller ledtråd bunden till ett träd eller post, vilka lag kan knyta och ta med dem när de anländer till en plats.

4 Förbered drivrutiner. Påminna förarna att använda sina fordon på ett säkert sätt och att följa alla trafiklagar. Ge dem instruktioner om vad man ska göra i händelse av deras fordon har problem eller de går vilse. Ge walkie-talkies för lag som reser som ett par så lagen kan kommunicera.

5 Starta skattjakt. Fråga förare och deltagarna att komma in i sina fordon. Dela ut den första ledtråden i ett kuvert och be dem att inte öppna den förrän tävlingen startar. Använd en stor flagga eller en bit tyg på en stolpe för att tjäna som flaggan för att starta signalen av loppet. Med hjälp av ett stort föremål som detta säkerställer att alla deltagare kan se den officiella starten av loppet.