Design Idéer för kakel Mosaik

Design Idéer för kakel Mosaik


Kakel mosaik är både en gammal och en modern konstform som används för golv- och väggbeläggningar. Mosaik kan vara gjord av vilket material som helst, och du ofta hitta dem i keramik, glas, sten och porslin. Mosaik kan komma färdiga i ark av fasta färger, som i design redo att installera eller lösa för dig att skapa din egen design.

Mural

Du kan installera en mosaik väggmålning ovanför en spishäll i kök kakel eller rama in den över en fristående badkar i en master badrum design. Köp en färdig mosaik väggmålning som görs på beställning i de färger du väljer, skuren i 12-tums ark varor och monterade och injekterade som en solid panel. Du kan också skapa en mosaik väggmålning själv genom att köpa skivor av enfärgad mosaikplattor eller lösa plattor. Välj en enkel design för att återskapa sig själv, såsom en graderade mönster av ljus till darks, och skär kakel med avbitartång till storlek och form du vill. Installera och injekteringsbruk dem som vanliga plattor.

mosaik gränser

Mesh monterad mosaik gränser finns i flera storlekar, färger och mönster. Du kan kombinera en mosaik gränsen med en större fält bricka för att ge ytterligare detaljer och färg på kakel design. Du kan också klippa ark varor mosaikbitar i remsor för en billig och enkel gräns glas- eller stenplattor. Montera en golv gräns en hel bricka in från väggarna för att visa upp en foajé eller master badrum golvet. Eller köra en gräns genom en dusch i axelhöjd eller genom en kakel längs räknarna för extra detalj.

mosaikgolv

Skapa en retro utseende badrum design med mosaikplattor på golven. Klassiska mönster som korg väver, hexagoner, öre plattor och oktagon och dot plattor är tillgängliga färdiga i ett brett spektrum av färger och material. Använd öre kakel på golvet i ett barns badrum i glas eller porslin. Välj en polerad marmor korg vävmönster för en master badrum, och använda 12-tums marmor kakel på väggarna för ett elegant utseende. Eller använd en klassisk hexagon blommönster på golvet med tunnelbanan kakel på väggarna för retro överklagande.