Hur att blekna med wahl klippare

Hur att blekna med wahl klippare


En fädning cut definieras som hår som gradvis ökar i längd från botten till toppen. Fade snitt ibland kallas koniska snitt, som håret verkar avsmalna i längd. Wahl gör ett antal modeller för hemmabruk, och Wahl T-pro trimmer är särskilt marknadsförs för bleknar och andra nära nedskärningar. Fade nedskärningar är också populärt i korta, beskurna kvinnors stilar, även om de fortfarande är oftast bärs av män. Skapa en fade med Wahl Clippers hemma kan spara dig en resa till frisören.

Instruktioner

1 Sätt en handduk runt halsen på den person som får en fade att förhindra håret från att komma på hans kläder och hud.

2 Ställ dina Wahl Clippers på högsta vakt du önskar först. Storleken på den högsta vakten blir det som avgör den maximala längden på håret. Använd denna vakt för att skära sidorna och baksidan av håret.

3 Kamma håret med en fintandad kam efter du skär den med den högsta vakten, att borsta bort alla lösa hårstrån.

4 Ändra ut vakten för nästa storlek ner. Använd detta för att skära ryggen och sidorna, men sluta varhelst du bestämmer avsmalningen eller blekna börjar. Kamma håret igen för att borsta bort löst hår.

5 Slå igen, denna gång till en annan storlek mindre och klippa håret igen. Den här gången, avslutar skär stroke en sextondel till en åttondels tum från det första snittet du gjort. Kamma igenom håret igen för att avlägsna löst hår.

6 Upprepa den pågående processen genom att byta till en lägre skydd och skär inom en sextondel till en åttondels tum.

7 Fyll i sista blekna och sedan kamma igenom håret en sista gång. Om du har lämnat några linjer eller ojämna fläckar i mitten av blekna, röra upp med hjälp av en vakt högre än vad som används på den del av blekna för att förhindra skär luckor kortare än håret det omger. Om det skyddet är för hög, flytta till en lägre.