Hur man torkar och Roast valnötter

Hur man torkar och Roast valnötter


Valnötter färska från trädet kan inte ätas i sin nuvarande tillstånd. Dessa nötter är alltför fuktig och kommer att ha en mild smak. Förbättra smaken och hållbarheten på din valnöt skörd genom torkning och rostning muttrarna. Skal muttrarna före torkning hastigheter både torknings- och rostningsprocessen. När du letar efter en plats att torka dina nötter, hitta en med optimala torkningsförhållanden. Dessa inkluderar ett konstant flöde av luft en en temperatur på 35 till 40,6 grader Celsius, enligt Oregon State Extension kontor. (se referens 2, sida 1)

Instruktioner

En spricka och ta bort skalen av de färska valnötter med nötknäppare.

2 Fyll mesh säck löst med valnötter.

3 Häng påsen framför en varm värmeelement utlopp eller framför en låda fläkt i en varm, solig plats för två till fyra dagar eller tills partitionen mellan valnöt halvor snaps när de delas.

4 frysas valnötter tills du är redo att steka dem. Placera muttrarna i en lufttät behållare och kylskåp i upp till ett år eller frysa i upp till två år. (Se referens 2, sid 2)

5 Fördela nötterna på en bakplåt. Värm ugnen till 177 grader Celsius.

6 Roast valnötter för 5 till 12 minuter vid 177 grader Celsius eller tills de är gyllenbruna. Lagra överblivna rostade nötter i kylskåp i två till tre veckor i en sluten behållare. (Se referens 1)