Hur man använder en spikpistol att bygga staket

Hur man använder en spikpistol att bygga staket


Spikpistoler är utformade för att driva spikar i olika ytor med bara squeeze av en trigger. De kommer utformade specifikt för olika projekt och använda olika typer av spikar enligt längd och typ som behövs för att färdigställa bygget. De flesta spikpistoler är elektriska eller pneumatiska. En inramning spikpistol är det bästa valet för stängsel och kan kraftigt minska den tid som behövs för att slutföra staketet om de används på rätt sätt.

Instruktioner

1 Använd Stolphål grävare för att gräva en 2-fots hål med en 8-tums diameter vid ena änden av avsedda stängslet.

2 Placera en av stängselstolpar i hålet med en av ytorna parallellt med den avsedda stängslet och fylla hålet med smuts. Placera den nivå på toppen av staketstolpe för att justera dess position som är nödvändigt under det att hålet fylls. Använd en reserv styrelsen att packa en 6-tums lager av smuts tätt runt staketstolpe.

3 Håll måttband på staketstolpen och mäta 8 fot från mitten av stolpen ner avsedda stängselledningen. Markera platsen och installera andra staketstolpe med hjälp av anvisningarna för att installera den första. Kontrollera att avståndet mellan centrum av varje staketstolpe är exakt 8 fot innan helt fylls i hålet. Justera staketstolpe vid behov.

4 Markera positionerna för två-tum med 4-tums skivor på stängselstolpar. Använd pennan för att markera en plats 8 inches från toppen av varje staketstolpe och en fot från marken.

5 Placera den övre kanten av en av de två-tums-by-4-tums skivor på toppmärket. Håll brädan på plats med ena handen och placera huvudet på spikpistolen i mitten av 2-tums-by-4-tums ombord i linje med mitten av staketstolpe. Trycka ned avtryckaren för att driva spiken in i de två brädor. Upprepa denna process för den andra sidan av toppbrädan och bottenplattan.

6 Upprepa föregående steg för att installera så många inlägg och styrelser som krävs för att slutföra den önskade längden av stängslet.

7 Placera en av trä spjälorna mot skenan av staketstolpe på en av ändarna av stängselledningen. Placera demonstrationen för att uppnå den önskade separationen från marken och använda den nivå för att justera planen. Använd spikpistol för att fästa piket till toppen 2-tums-by-4-tums järnväg på samma sätt som du bifogade skenan till staketstolpe. Spika botten av postering till bottenskenan på samma sätt.

8 Placera nästa strejkvakt önskat avstånd från det första, kontrollera att den är i nivå med första strejkvakt och spika toppen och botten på skenan med spikpistol.

9 Upprepa denna procedur för varje postering tills hela stängslet är täckt. Använd nivå för att kontrollera positionen för varje postering innan spikning det till järnväg.