Hur att dekorera en bricka våningen

Hur att dekorera en bricka våningen

Hur att dekorera en bricka våningen

Ett kaklat lägenhet kan frysa, institutionella och uninviting. Även praktiskt för sanering och lång hållbarhet, kaklade lägenheter kräver lite extra ansträngning för att göra utrymmet unik och välkomnande. Ett bra sätt att göra detta är att bryta upp och definiera utrymmen och lägg behövs värme med hjälp av varma toner i området mattor, möbler och tillbehör. Här är hur du kommer igång.

Använd en varm-tonad område matta i vardagsrummet och matsalen för att definiera utrymmet och värma upp det kalla klinkergolv. Även en varm kakel färg som terrakotta känns kallt i bostadsutrymmen som ditt sovrum, matsal och vardagsrum, och en samordnande färg matta kommer att göra dig mer bekväm.

Go "gröna" genom att lägga till några stora levande växter till hörn och ett foajén område. Layer växterna genom att placera en stor, stående golv växt bakom medel och mindre stora krukväxter. Du behöver inte oroa dig för spill eftersom dina växter kommer att ha dropptråg och sitter direkt på plattan. Den gröna bladverk och organiska silhuetter bidrar till att mildra den geometriska kakel mönster.

Mjuka upp ljuset som landar på kakel genom att lägga gauzy gardiner och upp-ljus. Köpa vita, grädde eller gula gardiner som ger avskildhet men låter massor av färg värmas ljus i ditt vardagsrum. Den varma-tonas solljus, filtreras genom dina gardiner, bidrar till att mildra den svala känslan av din sida vid sida och gör rummet känner mer inbjudande. Up-lampor i hörnen ger indirekt ljus som kommer att föra ögat upp och bort från kakel golv.

Skapa en accent väggen. Måla en varm färg på en vägg av ditt vardagsrum värmer upp rummet på ett annat sätt. Samordna med kakel genom att måla en nyans av samma färg familj som ditt golv. Till exempel, om din kakel har gröna toner i det, måla en vägg salvia grönt för att få ögat uppåt och bort från golvet.

Välj en varmare tonen i din kakel färg för möbler och tillbehör. Till exempel, om dina plattor är terrakotta och du köpte en röd och brun område matta, råga med körsbärsträ sidobord och ett brunt läder soffa. Lägg till stänk av färg med kuddar i en ljus gul, mörkblå eller rosa och välj några tillbehör objekt för att matcha, till exempel en bok med en varm-tonad lock eller en röd glasvas.

Saker du behöver

area mattor Sortiment av levande växter Gardiner och up-lampor Måla kasta kuddar