Hur man gör hemmagjord Fiske Bobbers

Hur man gör hemmagjord Fiske Bobbers


Få saker är så avkopplande och roligt, både för barn och vuxna, som en lat dag tillbringade fiske vid närmaste sjö, damm eller flod. Väntar på en fisk att ta betet, titta på bobber studsa och försvinna under vattenytan, är ett tidsfördriv som har haft i århundraden. En av de bästa sakerna med fiske är att du inte behöver köpa dyr utrustning eller vara en teknisk trollkarl. Du kan skapa en fiske bobber från enkla föremål hittades i nästan alla hårdvara eller livsmedelsbutik.

Instruktioner

1 Placera vin kork eller majskolvar i ett skruvstäd så det är vertikal. Detta kommer att vara det organ av bobber. Dra åt skruvstäd och dra ett "X" på änden av den bobber kropp med en filtpenna. Sätt 1/8-tums bit in en borrmaskin, och placera den i mitten av "X" Borra ett hål som passerar helt genom korken eller kolven.

2 Ta bort bobber från vice och ersätta det med 1/4-tums träpinne. Håll pluggen horisontellt och dra åt vice. Sätt 1/16-tums bit in i borren och borra ett hål genom pluggen. Hålet ska vara ungefärlig halv tum från slutet av pluggen.

3 Ta bort pluggen från vice, och återigen sätta in bobber kroppen vertikalt. Dra åt vice. Positionera änden av pluggen, borrade änden först i hålet av bobber. Knacka försiktigt på tappen i detta hål med en hammare. Peka på det hela vägen igenom, tills tappen är i jämnhöjd med toppen av bobber.

4 Applicera ett tunt lager av lack till bobber och låt torka. Detta kommer att ge den nödvändiga tätskikt som kommer att tillåta den Bobber som skall användas många gånger.

5 Dra slutet av monofilament lina från rullen och vägleda den genom alla stavhylsor. Tråd cirka 2ft. av monofilament linje genom hålet i pluggen, knyt en enkel knut, och dra åt den. Fiske bobber sitter nu två fot ovanför den nakna änden av linjen, där du kommer att fästa en krok.